< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Iktidar yağcısı Mustafa destici diyor ki (2. sayfa)
-
-
..
çok dikkate alınacak bir mesaj yada kişi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 13 Ekim 2024; 21:11:56 > -
Bunun da mı kaseti var acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mustafa Destici: Vergiye tepki gösteren gitsin, o 750 lirayla bir büyük rakı alsın.
Bu suna benziyor, sen fakirsin ve borcun var. Borcunun miktarina gore senden vergi almaya calisiyorlar!
Vergi sahip oldugun para icin alinir, sana ait olmayan icin degil. Sen kazancin icin zaten vergi veriyorsun, kazanmadigin para icin neden vergi veresin?
Birisi bunlari bir ilkokula toplayip cocuga anlatir gibi izah etsin. Sirazeleri iyice kaydi. Desticiye bunu Anaokulunda analtir gibi izah etsinler. Milletvekili maaslarinin %20 si Askeri harcamalara kesilsin, vermeyen Destici olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ilk 10 giren biri var hedef 1. yapmak ondan :)
-
adam direk Türk ordusunu aşağılamış.
100binlik 750 vererek, 99binlik vermeyerek bu memleket savunulacaksa, kırık dökük evlerden şehitler çıkıyorsa,
adama sormazlarmı neden paralı askerliği çıkardın diye.
şehitleri,vatan savunmasını ekonomik beceriksizliklerine kalkan yapanlar asıl ......dırlar.
Vatan savunulacaksa kart limitiyle yapılmaz bu işler sayın siyasetçi.
-
Rakı Fiyatları 2024 | Güncel
birgun.net
7 gün önce — 2024 YENİ RAKI FİYATLARI · 35'lik Yeni Rakı: 529,00 TL · 50'lik Yeni Rakı: 719,00 TL ·
· 100'lük Yeni Rakı: 1.290,00 TL ...quote:
70'lik Yeni Rakı: 925,00 TL
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Darwin ne diyor en zeki en güçlü değil , en fazla uyum sağlayan ayakta kalır.
Adam kuzu çeviriyor, kızını torbille meclise sokuyor. Paraya para demiyor. Adam gayet başarılı.bir gün işe gitmese açlıktan ölecek adam bu adama beyinsiz diyor gerçekten tam bir komedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehxpal -- 14 Ekim 2024; 10:56:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam....
Milletvekilleri de 1 yıllık maaşlarını bağışlasın. Kim Demliymiş, kim Yunanmış görelim.
Öyle her kıçınızdan uydurduğunuzu halka yüklemeyin
-
Bu vergi vatanseverlikse, "vatanınını bizden daha çok sevdiğini düşündüğüm" Destici bu paranın en az 10 katını savunma sanayine bağışlamalı ve dolaylı yoldan geri almamalı, dolaylı yoldan geri alırsa verdiği parayı aslında DEM'lemiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsahin -- 14 Ekim 2024; 15:13:15 > -
Hoşşttt
-
limit olayı yalan zaten bankalar geçen sene herkesin limitleri zorla uçurdular hiç sormadan. benim maaşım 100 bin yok ama kredi kartlarımın toplam limiti 700 bin TL'yi geçti şimdiden. ben arttırma talebi yapmadım. aylık ortalama kredi kartı harcamam 7-8 bin TL anca. dünyanın hiçbir bankacılık sistemi ayda 7 bin TL harcayan birine 700 bin TL toplam müşteri limiti vermez.
zorla verdikleri kredi kartı var (şirket maaşı o bankaya yatacak diye) hiç kullanmadım ama limiti 500 bine çıkmış kendi kendine. nasıl oluyo bu anlatsınlar bana. her ay 0 TL ekstre gelen kartın limiti nasıl 500 bin oluyo, üstelik maaşım yüksek bile değil.
gübre çuvalı gene konuşmuş....
Savunma Sanayi Destek Fonu için kredi kartı limiti 100 bin lira üzerinde olan kişilerden alınacak 750 TL'lik ücretle ilgili tartışmalar devam ediyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, ''Yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşürenlerin kartlarını iptal edin'' dedi.
AK Parti'nin Savunma Sanayi Fonu'na destek amacıyla getirmeyi planladığı ve kamuoyunda tepki çeken vergi kalemlerine Cumhur İttifakı ortaklarından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici sahip çıkarak, 750 lira ödemek istemeyenleri DEM Parti'yi, Yunanistan'ı ve Ermenistan'ı savunmakla suçlamıştı. Açıklaması büyük tepki çeken Destici, bugün konuyla ilgili yeni bir açıklama yaparak, 750 TL'yi ödemek istemediği için kredi kartı limitlerini düşürenlerin kartlarının iptal edilmesini istedi.
Mustafa Destici, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Başta devlet bankalarımız olmak üzere tüm milli bankalara çağrımızdır:
Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası olan) 62.5 lira, yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirlere sahip, “savunma sanayimizin gelişmesine direnç oluşturmaya çalışan”, başta bir konserden milyonlar alan hayırsız sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensuplarının ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz."
Başta devlet bankalarımız olmak üzere tüm milli bankalara çağrımızdır:
Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks… pic.twitter.com/3YPgDOUnwW
— Mustafa Destici (@Mustafa_Destici) October 14, 2024''Limitini düşürenlerin kredi kartını iptal edin'' | Politika (haber3.com)
-
Maaşınızı yüksek gösteriyolar ve iptal etmediyseniz maaşın 4 katına kadar otomatik limit yükseltiyorlar.
Maaş bilginizi güncellemeniz ve otomatik limit yükseltimini iptal etmeniz lazım.
Bizim bankanın (Akbank) da en sevdiği iş bu, söylediklerimi yapıp limiti de 99 bine çektim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 14 Ekim 2024; 19:59:3 > -
Hocam can alıcı düzeyde önem arz eden bir noktaya değinmişsiniz. Ancak mesela İşbank'ta "otomatik limit artışı" ayarı sadece kart limiti yükseltme yaparsanız opsiyonlu seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Ben de 99 bine düşürdüm ama ilaveten otomatik limit artışı ayarını kapatma diye bir ayar bulamadım İşcep'te örneğin. Sanırım her banka farklı uyguluyor. Akbank müşterisi olmadığım için yazayım dedim de.
@evil2302 belki daha detaylı yardımcı olabilir İşbank için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ekim 2024; 21:17:24 >
nefret ettiğim bir varlıktır kendisi, bir ara "biz giderlerimizi milletin sırtından yapmıyoruz, kendi kazancımızla yapıyoruz" demişti, yahu sen kimsin ne iş yaparsın da para kazanırsın? ülkeye katma değer kattığın ne varda para kazanıp parti giderlerini karşılarsın?
milletin vergileri ile işinizi görüyorsunuz birde utanmadan çıkıp milletin gözüne baka baka yalan söylüyorsunuz.
utanması olmayan insanlardan her şeyi bekleyin, bir insanda eğer utanma yok ise ondan görebileceğiniz zararlar hayal gücünüzü bile aşar.
-
Istersen hepsini kes kardeş dokunmaz bunlara. Bu tayfanın ellj yerden geliri olduğu için...
Dem'linin ermeninin,yunanlının zoruna giden açıklama olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X