Şimdi Ara

İktidar yanlıları hala AKP'yi savunabilecek argümanları nasıl bulabiliyorlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu da sizin akp fantazminiz yüzünden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En merak edileb soru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş,onların ergümanları arpalıkları menfaat çıkarları bana dokunmayan yılan cı mantıkları ‼️‼️

• eskiden il baskanlarinin vs yuksek mevkilerin arkasinda sığıntı maaşsız polyester takim elbiseli veledler koşardı ..simdi onlar bile bitmis ..son kale ihtiyarlar kaldi

• Savunmuyorlar ki sadece saçmalıyorlar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Dedigimden hiç bir anlam çıkartmayıp, belkide yüzden iktidar olamıyoruz, diyemeyişin de senin fanatikliginden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt

Cümlendeki tek doğru yer "göremiyorlar"İktidar yanlıları hala AKP'yi savunabilecek argümanları nasıl bulabiliyorlar ? 

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Hayatında iktidar olmamış partiye güven vermiyor diyorsun. Bunun sebebi de akp fantazmi ve bundan kaynaklı chp düşmanlığı.

Bu zihniyetten oy alamamanın basit sebebi bu zaten. Objektif, mantıklı düşünmüyorsunuz.

• Bence bu tipler akp ye daha çok zarar veriyor, ist ank yı da böyleleri yüzünden kaybettiler. Yeter artık kazandığın diyorum kendime, bunları görünce - müstehak moduna geçiyorum

• Cem kullanıcısına yanıt

Onlara zam gelmiyor mu? Aaa, olmadi simdi. İktidar yanlıları hala AKP'yi savunabilecek argümanları nasıl bulabiliyorlar ? 

• Bu binanın Saçmalama Daire Başkanlığı var.

Orada üretiliyor.

İktidar yanlıları hala AKP'yi savunabilecek argümanları nasıl bulabiliyorlar ?
  • SLAHS kullanıcısına yanıt

Bu bina da çalıntı. İktidar yanlıları hala AKP'yi savunabilecek argümanları nasıl bulabiliyorlar ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Aralık 2021; 14:9:41 >
  • ahlaksız olmak bunu gerektirir çünkü

• İşin kötüsü bence %10'u unutur. %90'ı karşısına para konduğunda parayı seçer. Yani hani mezara kadar falan arkasındayız diyorlardı ya. Yok bak, parasız kalsın, dinmiş imanmış boşver, "şimdi bozdu, önceden iyiydi" derler, "mezara kadar" lafını gayet güzel yalar yutarlar ve "para" için başka partiye oy atarlar. Sonra biraz fiyakaları düzelince yine başlarlar din iman diye. Benim gördüğüm bizde müslüman diye geçinenlerin %90'ı aslında paraya müslüman.

• Çünkü fıtratları böyle... Fetöyle koyun koyuna yatarken kandırıldık diyen bunlar Osloda pekakanın koynundayken kandırıldık diyen bunlar.. Özleri bozuk ağa babaları da böyleydi Menderes, Özal vb emperyalistler

• Demin akrabamız hastaneler çoh iyi hemşireler doktorlar başından ayrılmıyor dedi. Ama dolar avro filan dedim sen siyaset yapıyosun sana cevap vermem dedi.

• Birçok kitle çeşitli silah ve benzer teknolojilerin üretimi ve askeri operasyonlardan dolayı dünya devlerinin ülkemizi zorladığını düşünüyor. Tabi araya bir tutam da dini duygular ve çeşitli ayrıcalıklar girince bu topluluk körlemesine savunuyor iktidarı. Örnek verelim; malum partinin gençlik kollarında bir ziraat mühendisiyseniz kpss yada mülâkat gibi probleminiz kesinlikle olmaz. Orada bekleyen gençlerin gözünün içine baka baka boşuna beklemeyin diyebilme hakkına sahip olursunuz. Alın size savunmak için aslında söyleyemedikleri sebeplerden sadece bir tanesi. He birde sahiden köle gibi ezilen ama nörolojik eksikliklerden dolayı, hiçbir kurum yada kuruluşun anlam veremediği nedenlerden ötürü savunanlar var. Zannımca onlar kuş gribi zamanında kireci ve toprağı aşıp yeryüzüne geri dönenlerdi.

• Ne argümanı onlarda o beyin nerede, oturdukları yerden tek yaptıkları "gılışdar SSK yı batırdı ce ha pe zihniyeti"olmayan beyinleri bundan ibaret sadece ‼️‼️

• İktidarı neden savunsun ki birileri burada hiç kimse bakan yada MV değil. Ama konuya bak hakaret dolu beyinsiz diyen mi istersin vatan hainim vs vs. Bu iki taraf arasında bir nefret var. Dolayısı ile eldeki her şey ile birbirleri ile karşı karşıya geliyorlar.

Sen beyaz diyorsan ben o beyaz ın altında kesin bir bit yeniği ararım asla senden doğru bir şey geleceğine inanmam..

Ben siyah diyorsam sen o siyaha inanmazsın vs. vs.

Bunun partilerle başarıları ile hataları ile bir alakası yok. Burada karşılıklı nefret var sadece.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.