Bildirim
İKTİSAT BİLENLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4 b 8 b 9 c 12 a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık hocam, 11 de C galiba netten biraz araştırdım. Verdiğin cevaplar için teşekkür ediyorum
Evet arkadaşlar başka sorular hakkında fikri olan yok muydu ?
1-e
2-b
3-d
4-b
5-b
6-b
7-c
8-e
9-c
10-d
11-a
12-a
Hatırlamadıklarım vardı, internetten baktım muhtemelen hepsi doğrudur. -
Hocam eline sağlık. Ben netten biraz baktım geceleyin 8b 11c buldum. Emin misiniz ?
8. soruda direk birincil işgücünün tanımını yapmış o sorudan eminim
11. soruda ücret haddinin tanımını yapmış.Net ücret belirli bir dönemde kesintilerden sonra işçinin eline geçen ücrettir. -
Hangi üniversite? Sorular çok kolay, hemde test yani... -
Teşekkür ediyorum hocam, bende şimdi gerekli araştırmaları yapıcağım. İlginiz için teşekkürler :)
Ders zaten seçmeli hocam. Zorunlu değil ondandır. Üniversiteyi kendi eğitim öğretim hayatım için riske atmak istemem yazıpta. Ama devlet üniversitesi. Reklamda yapmayayım boşuna hocam. sizinde yapabileceğiniz sorular varsa farklı düşündüğünüz cevaplar hakkında yardımlarınızı beklerim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X