Şimdi Ara

İktisat Seçmeli Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gazide İktisat 2. sınıfım üstten ders alıcam seçmeli derslerden iktisadi planlama tekniklerini mi? yoksa sermaye piyasasını almalıyım. Sırf ortalama yükseltme için deil ilerde faydasını görmek için almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

• up up
  • Merhaba,ben de Gazi İktisat 2.sınıfım :) Üstten seçmeli olarak Sermaye Piyasaları'nı aldım.Zorunlu ders olarak da Para Teorisi'ni.

Seçmeli derslerin kontejyanları hemen doluyor bu iki dersten hangisini alığın önemli değil,sen elini çabuk tut.
  • para teorisi sence bu sene bizi zorlamaz mı ben aslında finansal yönetim dersini alcaktım ama kontenjanı dolmuştu o an aceleyle iktisadi planlama ve sermaye piyasalarını seçtim, yani bunlardan birini ve ya ikisini geri sileibilirm karar veremiyorum
  • Evet zorlar.Ama ben yinede denemek istiyorum.Silersen bir tanesini sil,diğeri dursun.bu dönem denersin zor gelirse diğer dönem üstten hiç ders almazsın.
  • işte bu konuyu da hangisini sileceğimi bilemediğm için açmıştım zaten.öyle ya da böyle üstten ders alcam zaten ama benim için daha iyi olanı almak istiyorum
  • Bence Sermaye Piyasalarını al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ikinci üniversite ders muafiyeti
    12 yıl önce açıldı
    Jeoloji Müh. Ders Seçimleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.