Şimdi Ara

İlaçlarımı alamıyorum! (ÇÖZÜLDÜ!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
36.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
731 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eczacıma göre yeni yazdırdığım reçeteyi veriyor. Öncekini neden vermediğini bilmiyorum ama araştırıp konuya ekleyeceğim ki herkes faydalansın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlaç nedir concerta ritalin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayede eksik olan birşeyler var.

• Doktorun kendisine niye sormuyorsun? 4 tane yazacağım dediniz ama durumlar böyle böyle diye.

• Bende bunu düşünüyordum.

• Up

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğin ilaç concerta ritalin ise uzun bi zaman sonra ilk kez gittiysen sadece 1 aylık ilaç alabilirsin sonraki ay 2 aylık alabilirsin.

• Eksik neyse söyleyin tamamlayalım hocam, eczacı değilim doktor da değilim bilgim de kısıtlı haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Eksik neyse söyleyin tamamlayalım hocam, eczacı değilim doktor da değilim bilgim de kısıtlı haliyle
    e nabızdan baksana bu recetene orda doktoruna 2 kullanıma 2 kutu mu yazmış diye

benim doktor 4x3 yazmış ama bi kutuda 30 hap var. gunde 4 tane icersem yetmiyo yani.

• Hocam kırmızı reçete ilaçları doktorlar yanlış ve bol keseden yazabiliyor. Bu ilaçları tanıdık eczanelerden reçetesiz alma ihtimalin var ama herkes girmez o topa. Ayrıca kırmızı reçete ilaçlar çoğu zaman abuse edilir, kafa yapma amaçlı ve doping amaçlı kullanılır ondan sgk el atmıştır. Bir de başka bir doktorla görüş durumu anlat, belki ilacını değiştirir. He tabi doktor tanıdık ve sen de bağımlı olduğun için bol keseden yazdırtmadıysan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

e nabızdan baksana bu recetene orda doktoruna 2 kullanıma 2 kutu mu yazmış diye

benim doktor 4x3 yazmış ama bi kutuda 30 hap var. gunde 4 tane icersem yetmiyo yani.

Alıntıları Göster
    aynen sorun burdaymış. 4x4 yazdigi recetemde 4 kutu alabilmişim. receteni kontrol et.

• Hocam yeni sistemle fazlasını yazamıyor artık verebileceğinin.

2x1 Medikinet 30mg
    2x1 Ritalin 10 mg

Bu şekilde reçetem, aylık tam kullanımı karşılıyor.

Doping olarak kullandığı için artık herkes ben açıkça yazmak istemedim ilaçları. Gerçekten kullanan insanların da alması zorlaşıyor çünkü.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    hangisini vermiyo medikineti mi ritalini mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3E41C059B

hangisini vermiyo medikineti mi ritalini mi
    İkisini de aldım 1 aylık hocam şimdi tekrar reçete ettirip. 2 aylık alamadım. Siz kaç kutu alabiliyorsunuz 2 ay için? Kaç tane kullanıyorsunuz günde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

İkisini de aldım 1 aylık hocam şimdi tekrar reçete ettirip. 2 aylık alamadım. Siz kaç kutu alabiliyorsunuz 2 ay için? Kaç tane kullanıyorsunuz günde?

Alıntıları Göster
    benim değişiyo her ay doktoruma gidip 3 4 kutu yazdiriyorum. doktorum dogru yazmadigi icin 4 kutu alamamisim.

• Düzenli kullanıyor musunuz peki?

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    evet. hocam zaten her ay gidip yazdırmanız gerekiyor. ordaki 2 ay sınırı belirtmek için. bu kadar buyutulecek bir sey yoktu :D 2 saatinizi ayırıp doktora gideceksiniz bu kadar.

• Geçmiş olsun hocam, inşallah kısa zamanda sorununuz çözülür.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.