Şimdi Ara

İlaçlarımı alamıyorum! (ÇÖZÜLDÜ!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
36.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
731 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AİGUN

Kırmızı reçeteli dikkat dağınıklığı ilacı kullanıyor arkadaş. İçmese de olur. Renkli reçeteli ilaçlar kafa yaptığı için eczacılar vermeye korkar, veren eczane bulana kadar gezmesi lazım zaten reçeteyi almış. Öyle bir konu açmış ki almazsa sağlık sorunu yaşayacak sanki. Yani eksik olan kısım: Kullandığı ilaç ve ne için kullandığı.

Alıntıları Göster
    Evet sizin gibi insanlar bunu demesin diye, artık bonibon kıvamına geldiğinden millet görüp özenmesin diye ismini yazmadım.

Siz gerçek DEHB’li görmediniz sanırım, hep doping niyetine kullananlar gelmiş olmalı? Çocuk psikiyatristine uğrama şansınız varsa bir gözlemleyin, ne demek istediğimi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Sorun çözüldüğüne göre ilk mesaja ekle de millet debelenip durmasın . Ilac bulamamanın sıkıntısını bilirim . Hatta piyasada olmadığı için tedavimi yarım bıraktım . Bir sonrasında duzeldigine göre demek ki recetede vardı bir sıkıntı . Ilac piyasada varsa genelde sorun olmuyor . Sağlıklı günler dilerim .

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

Sorun çözüldüğüne göre ilk mesaja ekle de millet debelenip durmasın . Ilac bulamamanın sıkıntısını bilirim . Hatta piyasada olmadığı için tedavimi yarım bıraktım . Bir sonrasında duzeldigine göre demek ki recetede vardı bir sıkıntı . Ilac piyasada varsa genelde sorun olmuyor . Sağlıklı günler dilerim .
    İlaç vardı ama sistem vermedi hocam. Yani sınırlıyordu almamı hala bilmediğim sebepten.

• TC ile E-reçete ve Renkli reçete numaranı özelden sal , bende bakarım istersen ?
  • Ritalin tehlikeli ilaç. Artık torbacılar satıyor parayla.
    Kurtulmaya çalışın. Aksi halde bıraktığınızda konuşamayan bir adam olarak kalırsınız.
    Dr un bunu size söylüyor olması gerek diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TİTCK SGK ve Sağlık bakanlığı yardımcı olamıyorsa sağlık bakanlığı kapatılsın boşa paramızı yemesinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Ritalin tehlikeli ilaç. Artık torbacılar satıyor parayla.
    Kurtulmaya çalışın. Aksi halde bıraktığınızda konuşamayan bir adam olarak kalırsınız.
    Dr un bunu size söylüyor olması gerek diye düşünüyorum.
    :D biz hastayız yalnız. bağımlı olmuyoruz merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Evet sizin gibi insanlar bunu demesin diye, artık bonibon kıvamına geldiğinden millet görüp özenmesin diye ismini yazmadım.

Siz gerçek DEHB’li görmediniz sanırım, hep doping niyetine kullananlar gelmiş olmalı? Çocuk psikiyatristine uğrama şansınız varsa bir gözlemleyin, ne demek istediğimi anlarsınız.

Alıntıları Göster
    Valla bende de dikkat eksikliği var ve bu ilacı reçete eden doktorum da var ama kullanmıyorum anksiyete yapıyor diye. Ritalin'i uzun süre kullanıp anksiyete atağı geçirmemek büyük bir başarıdır bence. Üniversiteyi 2 yıl uzatmış birisiyim bu sorundan dolayı ama kullanmıyorum yinede.

İlacı alamama konusuna gelince yazan doktora hangi eczaneden alman gerektiğini sorman lazım. Eczacının eksik verdiği ilacın üzerine yatma ihtimali var. Sana vermez başkasına el altından güzel bir fiyata satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 3 Temmuz 2019; 18:15:41 >

• Öl kardeşim boşver yaşama

• Arkadaşlar ben ilaçlarımı yazdırdım ve aldım fakat 1-2 ay öncesine kadar piyasada ilaçlar yoktu ve hala yok. Bugün bir teyze kalp hastalığı ilacının olmadığını söylüyordu eczanede. Adalat Chrono gibi bazı çok önemli ilaçlar hala yok. Hangi ilaçları bulamadığınızı söylerseniz hazır popülerdeyken o ilaçları ilk mesaja ekleyip ona göre konuyu düzenleyebiliriz. Böylece kalp rahatsızlığı vb. ilaçların piyasada olmadığına dair ufak bir kamuoyu oluşturabiliriz. Tabi sizin tercihiniz. İlaç bulamayan varsa isimlerini yazsın ilk mesaja ekleyelim.

• Dikkat daginikligi ciddi bir saglik sorunu zestat 30 mg ile brintelix 20 mg kullaniyorum arkadasida anliyorum sorun su ki herkes bu ilaclari gelisi guzel aldigi icin bizim gibiler madur oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

Eczacı mısın yoksa tekniker gibi mi hocam
    Teknisyenim hocam.

• Parayı bastırırsan sgk sistemi haricinde maximum dozuna göre çok kutu ilaç alabilirsin.Ancak çoğu eczacı suistimal gerekçesi ile buna yanaşmaz.

Örnek:Ben...

• allah kurtarsın kardeş ilaç şirketlerinin elinden sizleri hasta olduğunuza ikna eden doktorlarların elinden 1 ayda 3 kutu ritalin günde 10 adet nescafe zihin açar erken yol almak isteyenlere tavsiye ederim bide gider ayak kalp atışının sesine aşık olursunuz
  • Cimer'e detaylı belgeli bir şekilde yazı yazmayı denediniz mi

Bir ileri seviyesi ilgili kurumu tespit edip mahkemeye vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 3 Temmuz 2019; 22:0:51 >
  • Su ilaclara bonibon filan diyenler konudan defolabilir mi?

• kardeşim gel ben sana veriyim ritalini concertayi sonucta ayni bolumde okuyoruz saü metalürji;)

• Epilepsi ilacı ve kanser tedavisinde kullanılan bir ilacı bulamadım ben farklı zamanlarda. 1 kez de göğüs kanseri için olan bi ilaç kalmamıştı, bodyciler bi anda yüklenmişti, devlet de planlayamadığı için kalmamıştı bi süre.

Bakanlıkmış, cimermiş, teb'miş geçin, boşverin. Kimsenin umurunda değil. Eğer yapabiliyorsanız parayla, reçeteyle vs bi şekilde 6 ayluk, 1 yıllık extra stoklamanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 3 Temmuz 2019; 22:59:53 >
  • Geçmiş olsun, DEHB olayını yeni araştırdım. Sevdiğim bir üyesin bu arada senelerin vermiş olduğu bir tanışıklık var burada. İlaçlar dışında belirli bir süreden sonra kurtuluşu yok mudur bu meretin?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.