Şimdi Ara

ilandaki aveo nasıldır ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat olarak ederi nedir tavsiye eder misiniz? Takaslı olarak düşünüyorum.

http://www.arabam.com/ilan/5846193?ref=bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koşanadammuro -- 26 Kasım 2015; 10:05:31 >

• koşanadammuro kullanıcısına yanıt
    Motor olarak çok zayıf hocam.Rampaları geçtim düz yolda isteksiz bir motor.Kaporta olarak da çok zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Motor olarak çok zayıf hocam.Rampaları geçtim düz yolda isteksiz bir motor.Kaporta olarak da çok zayıf.

Teşekkürler hocam, motoru kullanmadan bilemem tabi ama bu kasaların kaportasının görünüşü dışarıdan bakıldığında sanki öylece oturtulmuş gibi sırıtıyor dandik duruyor, peki fiyat olarak nasıl o paryı etmez mi ya da ederi nedir?
    Ben teşekkür ederim hocam.1.2 s olan model vardı.Sürücü havayastığı ve klimadan başka donanım yoktu.2 sene kullanıp sattık.Ncap testinden 1.5 yıldız almıştır.Sıkı pazarlıkla 20.000 TL teklif edebilirsiniz.Alternatif olarak Astra g kasalara bakın.En azından sağlam ve 2.eli iyi olan araca sahip olmuş olursunuz.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, işin açıkcası bendeki araç da pek iyi sayılmaz, takasa girip bu avea'yı elden çıkartmak istiyorum, peki piyasası nasıldır 2.eli kolay çıkartabilir miyim elden hocam?
  • Anladım hocam.Mantıklı olabilir.Aracın kilometresi düşük.Alıcısı olur.Biz 3 ay gibi bir sürede satmıştık.12.000 kilometrede hatasızdı.Lpg yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Anladım hocam.Mantıklı olabilir.Aracın kilometresi düşük.Alıcısı olur.Biz 3 ay gibi bir sürede satmıştık.12.000 kilometrede hatasızdı.Lpg yoktu.

Anladım hocam kısmet bakalım, yardımcı olduğun için teşekkür edrim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İstediğinizi sorabilirsiniz hocam ne demek.Ama 2 sene boyunca hiçbir sorun yaşatmadı araç.
  • 2006 almayın 1.2 için mümkünse 2009 ve üstü alın.72 bg bu araç 2009 ve sonrası 84 bg oldu motor.84 bg olanı fena sayılmaz gidiş olarak ama dolu bagaj 4 kişiyle rampalarda pek bir şey beklemeyin, uygun devir ve viteste de gitmem demez.Konfor olarak albea,clio,accent ten kat kat üstündür,ben kiyaslamam bile.2 senede sadece akü bitti onun dışında sıkıntı çıkarmadı.Bence bu fiyata iyi araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn2355 -- 26 Kasım 2015; 22:54:02 >
  • gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Merhaba olursa bu olacak büyük ihtimal 2006 almayın demişsiniz yorumunuzun başında, sonunda ise bu fiyata iyi araç demişsiniz almam tarfatarı mısınız? Bir de aldığımı farz edersek kolay satabilir miyim aldığım fiyata?
  • 2006 almayın dememin sebebi motorun 72 bg olması.Bence pek tat vermez.Satma olayı da şans meselesi bence.Bizim aldığımız adam aracı o hafta satışa çıkarmıştı,sonra yılbaşı kampanyalarından sıfır araç almıştı.Dediğim gibi sizin satarken istediğiniz fiyat ve şans meselesi ama hemen elden çıkarabileceğinizi de pek sanmam.
    Onun dışında biz memnunuz,öneririm ben.

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle kısmet işi hemen elden çıkmaz ama iyi kötü piyasası var takaslı düşünüyorum da sanırım karşı tarafla anlaşırsak bunu alacağım bu durumu göze alırsak almamı tavsiye edersiniz anladığım kadaryla değil mi?
  • Hemen elimden çıkarayım dersen alma ama onun dışında memnun kalırsınız araçta sorun yoksa.

• Araba içn yorumum yok ancak ilan ile ilgili var.

GERÇEKTEN GICIR GICIR DAHA 45 BİNDE ARACIN TANPONLARDA BAŞKA DEĞİŞENİ YOKTUR VİDASI BİLE DEĞİŞMEMİŞTİR ARAÇ 1.2 . 16 WALF 200 KM RAHATLIKLA YAPAQR ÇOK HIZLI ARAÇTA LPG Lİ YAKIT 17 KURUŞTUR MAKUL VE MNÜNASİP ARAÇLARLA TAKAS OLUR

Kendim araç bakarken bu tarz ilan yazan birinden araç almam.

Neden?
    1. Vidası değişmemiş, gıcır ifadelerinin yanında tamponlar değişmiş diyen biri aracın yanına gidince daha nelerini dökülmeye başlar belli değil..
    2. 1.2 araç rahat 200 yapıyor demek, bu adam aracı zorlamış olabileceği anlamına geliyor. Üstelik önceki mesajdaki abartma burada da mevcut.
    3. Makul ve münasip araçlarla takas olur. Satıcı araçtan kurtulmak istiyor. Özellikle de kazıklanacak biriyle. Marka model farketmez yeter ki piyasanın 2 aşağısına denk getirip yolunu bulsun.

Sonuç: Bu tip araç satıcılarından oldum olası uzak durmuşumdur. Genelde aile tipi araçlara baktığım için benim baktığım araçlarda galeri ve al satçılar hariç böyle ilan göremezsiniz. Bence uzun süre binecekseniz düzgün bir adamdan alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Araba içn yorumum yok ancak ilan ile ilgili var.

GERÇEKTEN GICIR GICIR DAHA 45 BİNDE ARACIN TANPONLARDA BAŞKA DEĞİŞENİ YOKTUR VİDASI BİLE DEĞİŞMEMİŞTİR ARAÇ 1.2 . 16 WALF 200 KM RAHATLIKLA YAPAQR ÇOK HIZLI ARAÇTA LPG Lİ YAKIT 17 KURUŞTUR MAKUL VE MNÜNASİP ARAÇLARLA TAKAS OLUR

Kendim araç bakarken bu tarz ilan yazan birinden araç almam.

Neden?
    1. Vidası değişmemiş, gıcır ifadelerinin yanında tamponlar değişmiş diyen biri aracın yanına gidince daha nelerini dökülmeye başlar belli değil..
    2. 1.2 araç rahat 200 yapıyor demek, bu adam aracı zorlamış olabileceği anlamına geliyor. Üstelik önceki mesajdaki abartma burada da mevcut.
    3. Makul ve münasip araçlarla takas olur. Satıcı araçtan kurtulmak istiyor. Özellikle de kazıklanacak biriyle. Marka model farketmez yeter ki piyasanın 2 aşağısına denk getirip yolunu bulsun.

Sonuç: Bu tip araç satıcılarından oldum olası uzak durmuşumdur. Genelde aile tipi araçlara baktığım için benim baktığım araçlarda galeri ve al satçılar hariç böyle ilan göremezsiniz. Bence uzun süre binecekseniz düzgün bir adamdan alın.

ilandaki aveo nasıldır ederi nedir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.