Şimdi Ara

İlandaki Lancer alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.c...e-olmus-246179457/detay

arkadaşlar bu araç da çok Ucuz, istediğiniz yere götürün baktırın aracı diyo, kazalı hasarlı fln yazmamış. adamı arayıp neyi sorup öğrenmem gerekir, çok acemiyim bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 21 Kasım 2015; 16:32:26 >

• Alınmaz
  • Sabır evlat. Sabır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınır,o fiyata hem 4 disk frenli hemde donanımlı bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Alınmaz

neden alınmaz sebeplerini söylermisiniz acemiyim bu konularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Sabır evlat. Sabır...

sabır sabır nereye kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Bence alınır,o fiyata hem 4 disk frenli hemde donanımlı bir araç.

satarken çok sıkıntı çekermiyim hocam ? birde ağır hasar kayıtlı olması konusunda neye dikkat etmem gerekir, henüz sorgulama yaptırmadım kaç bin tl lik hasar var diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    civic fb7 alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Golf Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağır hasar kayıtlı ve 9 yaşında araba=Yürüyen tabut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Ağır hasar kayıtlı ve 9 yaşında araba=Yürüyen tabut.

daha neler lancer mı yürüyen tabut ? :D
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Git al o zaman kaza yapınca anlarsın.

Okuduğunuzu anlamıyorsunuz heralde orada lancer yazmıyor 9 yaşında ve ağır hasar kayıtlı yazıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 20 Kasım 2015; 20:35:02 >
  • Agir kazasi olan araba alinmaz. Dusunun. O arabanin direkleri islem gormus, her yerine kaynak atilmistir. Airbagleri patlamistir. Yerine yenisini taktiklari bile supheli. Acip bakmadan anlayamazsiniz. Airbag isiklarini da sonduruyorlar cunku. Allah korusun olasi bir kaza durumunda o kaynak atilan, islem goren yerlerin mukavemeti cok az olacagindan arac akordiyon gibi katlanir.

Hadi bunlari gectik diyelim. Atiyorum debriyaj balatasini degistireceksin veya motordaki bir parcayi. Eger kaza motor tarafindaysa yeni aldigin parca aracin sasisi oynamis oldugundan takilamayacaktir. Takilsa bile randiman vermeyecektir. Surekli sorun cikaracaktir.

Bu ilandaki aracin kazasi nedir tam olarak bilmiyorum ancak dis gorunus olarak yipranmis duruyor. Benim soylediklerim bu ilandaki arac icin degil yani.
    Bu sekilde agir hasar kaydi olan araclari almamanizi tavsiye ediyorum. Tabi yine de karar sizindir.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-arac-1.6-motordurtakas-klimali-10-gun-once-muayene-olmus-246179457/detay

arkadaşlar bu araç da çok ucuz, istediğiniz yere götürün baktırın aracı diyo, kazalı hasarlı fln yazmamış. adamı arayıp neyi sorup öğrenmem gerekir, çok acemiyim bu konularda
  • Alınır. İyi bi ustaya baktırın. 15 lira maksimum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

Alınır. İyi bi ustaya baktırın. 15 lira maksimum.

fiyat çok iyi geldi, istanbul da var tanıdık mitsubishi servisi ama bu kadar ucuza niye onu anlamadım, adamı arayıp plakayı mı isteyim hocam işin raconu nedir bilgi verebilirmisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.