Şimdi Ara

İlandaki mondeo mk3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar linea ve mondeo arasında kaldım. Alacağım aracı en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.Ya piyasası iyi diye linea alıcam yada parasının hakkını sonuna kadar veren mondeo.Bu yüzden siz değerli forum sakinlerinin yorumları benim için çok önemli.

-İlandaki araç ilk sahibinden satması için galeri aracılık yapıyor.İlk sahibi olduğundan eminim sistem sorgusunu yaptım.

-2007 yılında trafiğe çıkmış fakat muayeneye ilk 2014 yılında girmiş bunun sebebi nedir? (Aracın muayene sorgusunu ekledim.)

-4 parça halinde toplam 6 bin tl hasar kaydı var.

Bu araçta olmazsa linea bakıcam artık 3-4 aydır mondeo kovalıyorum ama temiz araç bulmak imkansız gibi.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Araç linki:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2006-model-fort-mondeo-ghia-2.o-4-kapi-tdci-otomatik-331647335/detay

İlandaki mondeo mk3 alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bionick -- 17 Eylül 2016; 14:22:14 >

• Orjinal ghia jantı yok, far yıkama yok. Bu araba sağlam bi kaza yapmış, sonra da ucuza toplamışlar. Bence almayın. Bu arabanın temizleri 35 civarı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bulaşmazdım bu arabaya
  • Hocam zaten alacaksaniz bunun benzinlisini alin dizelden çok pişman olursunuz söyliyim

• araç çekme belgesi alınıp tekrar trafiğe sokulmus olabilir ondan ilk muayneye 2014 çıkıyordur tahminimce

• Direksiyonu boyle kapli arac gorunce direk almaktan vazgecer insan.deri kaplama hasat olmus,uzerine kaplama.yapmislar,o kaplama bile soyulmaya baslamis.paraniza yazik edersiniz bence

• Dostum aynı araçtan kullandım 4 ileri otomatik olması lazım. Araç seri değildi, beğenmedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot Rcz Alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Honda Civic fc5 alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu araba ben öldüm kurtaranım nerede diyor
  • Uzak durun.

• Oradaki galericilerin çoğu üç kağıtçı ona göre bir kez daha düşünün derim

• Mk3 Mondeo parasını sonuna kadar hak eder de, Bu ilandaki mondeo bi kuruş haketmiyor.

• bir mk3 tdci kullanıcısı olarak bu arabadan uzak dur. 30 bini bırak 25 bin bile etmez bu araç. Jant yok, cd çaları yok, direksiyon kaplama, far yıkaması yok. yok da yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.