Şimdi Ara

İlandaki WW Golf hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlandaki araba hakkında olumlu olumsuz fikirlerinizi alabilir miyim? Sizce alınabilir mi bu fiyata göre..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-golf-4-gri-1.6-primeline-otomatik-2004-131502010/detay

• prehistoric kullanıcısına yanıt
    Şahsen çok pahalı geldi 23 e anlaştınız diyelim 1,500 tüp+500 masraf 25,000'e gelir. Tüp takmazsanız bilemem tabi. Bir üst kasasına bakmanızı öneririm. Bu kasa eskidi artık...
  • 22 bine bırakır gibi duruyor.
  • Ederi 18-19 lira olan bir araba hocam vermeyin bu kadar para bu arabalara.Motor çok kötü klima açıkken yokuşlarda zorlanan bir araba bu.Yazık günah 22-23 bu arabaya.
  • O parAya gp yada 2005 ustu civic bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlar için,
    Arkadaşlar sahibinden.com üzerinden baktığımda fiyatların çok yükseldiğini hissediyorum, hani sizin tavsiyelerinizdeki arabalar belirttiğiniz fiyatlarda yok, bende mi sorun var yoksa şuan suni olarakmı piyasa yüksek görünüyor? Bu fiyatlara bu arabalar satılıyor mu gerçekten...
  • prehistoric kullanıcısına yanıt
    Bunlar sadece şişirme hocam. Çoğu satamıyor araçları uygun fiyatlı araçlar gidiyor hemen. Birde bilmeyen insanlar internet piyasasına göre hareket ediyor. Çok şişmiş durumda internet fiyatları.
    Olay şu hocam a kişisi 20 yazıyor b bakıyor bu 20se benim araba boyasız 21 diyor cde km az benim araba 22 eder diyor böyle şişip gidiyor :)
  • Peki tavsiyen nedir bu konuda? Pazara gidip mi alalım diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Bunlar sadece şişirme hocam. Çoğu satamıyor araçları uygun fiyatlı araçlar gidiyor hemen. Birde bilmeyen insanlar internet piyasasına göre hareket ediyor. Çok şişmiş durumda internet fiyatları.
    Olay şu hocam a kişisi 20 yazıyor b bakıyor bu 20se benim araba boyasız 21 diyor cde km az benim araba 22 eder diyor böyle şişip gidiyor :)

Resmen düşünceme tercüman oldun, araba pazarına gidip bakma şansım da olmuyor internetten bakıyorum çok şişirilmiş durumda
  • Tavsiyem illa pazar degil ama interneti düzenli takip ederseniz güzel araçlar satılıyor ve bulunduğunuz şehirde de çevreden düşenlerde olur. Acele etmeyin gerçek satıcılara bakın çoğu kişide bide biz verelim bakalım havasında böyle çok yazanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prehistoric

Arkadaşlar selam
    İlandaki araba hakkında olumlu olumsuz fikirlerinizi alabilir miyim? Sizce alınabilir mi bu fiyata göre..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-volkswagen-golf-4-gri-1.6-primeline-otomatik-2004-131502010/detay

biraz pazarlıkla alınabilir orjinal ise
  • Bu araba Pirmeline. Yani en donanımsız olanı. 2004 model olduğuna bakmayın 98 den 2004 e kadar aynı kasa.

Bende 2001 comfortline var Pacific Mavi. 2 gün önce kaza yaptım. Daha doğrusu adamın biri üzerime geldi kaçmaya çalıştım ama ne fayda. Ustanın söylediğine göre sol çamurluk değişecekmiş sol kapıyı da boyayacaklar galiba. Neyse ki cebimden para çıkmayacak. Başka değişen parçası yok. Dediğim gibi comfortline model yani en dolusu. dijital klima kadife döşeme otomatik kararan dikiz aynası, yağmur sensörü, ABS, Immobilizer, 4 airbag vb. var işte araştırın bulursunuz. isterseniz YAPILDIKTAN SONRA satabilirim uygun fiyata.

8000K bi-xenon farlar felan var LPG var ruhsata işli lastikleri michelin marka %80, 165.000 km de. kendi bindiğim araç olduğu için bakımlı. en garanti edeceğim yeri de o zaten. başka kazası yok ama boya çıkar. Çok konforlu bir arabadır.

İlandaki WW Golf hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?

• mr.shadowx kullanıcısına yanıt
    Hocam siz para ödemediğinize göre araçta hasar kayıdı çıkacak? Ne kadar hasar kaydı gözükecek önceden hasar kaydı var mı? Net boya durumu nedir? Hangi şehir? Uygun fiyat ne kadar uygun?
  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    400 - 500 lirayı geçmez. önceden hiç hasar kaydı yok. boya olayını tam bilmiyorum ama çıkar ufak tefek. sanayiye uğrayınca sorayım. araba şu an exper bekliyor. 3-5 güne çıkar. Bulunduğu şehir Konya. Fiyat yazmak istemedim pek anlamam sizce ne eder? Ama aracımın motoru, yürürü, şasisi kusursuzdur bundan eminim. kendi kullandığım araç ben de öğretmenim. LPG yi ben taktırdım yanılmıyorsam 130 bin km gibiydi takıldığında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.