Excel hayatımızda vazgeçilmez bir programdır.İleri excel eğitimi veren bir çok kurum vardır. Fakat Kaynes Kariyer sizlere profesyonel hocaları ile ileri excel eğitimi vererek iş hayatında bir adım önde olmanıza olanak sağlacaktır.
Eğitim Süresi : 2 Gün Hafta içi | Hafta Sonu Eğitim İçeriği
Hedef MS Excel, iş dünyasında çok yoğun şekilde kullanılan araç haline gelmiştir. Excel’in etkin bir şekilde kullanılması firmalarda önemli verimlilik artışını beraberinde getirmekte ve maliyetlerin düşmesine de katkıda bulunabilmektedir. Çalışanların Excel’i etkin bir şekilde kullanmaları çalışmalarını daha kısa zamanda ve başarı tamamlamalarına ve raporlamalarına olanak sağlamaktadır.
İleri Excel eğitimi temel hedefi orta düzey Excel bilgisine sahip kullanıcılara özellikle günlük iş hayatında karşılaşabilecekleri çeşitli problemlerin çözümünde kullanacakları etkin çözüm yöntemlerini sunmaktır. Katılımcılar alınan eğitim sonrasında Excel’i daha verimli bir şekilde kullanabileceklerdir.
Kimler Katılmalı İş yaşamında MS Office programlarının etkin bir şekilde kullanılması, kişilerin kariyerlerine önemli artılar katmaktadır. Zamanını profesyonelce yönetmek isteyenler, yaratıcılığını ve yeteneklerini ön plana çıkarmayı hedefleyenler bu programa katılarak ofis yazılımlarının tüm özelliklerini üst düzeyde kullanabilecek hale gelirler. Katılımcılar Bilgisayar kullanım ve temel Excel bilgisine sahip olmadır.
Sertifika Sertifika Programı sonunda katılımcılara Sertifika Belgesi verilecektir.
İçerik
Modül 1: Tablolar ve Veri Yönetimi Veri Sekmesini Kullanmak
Sıralama
Gruplandırma ve Seviyelendirme
Otomatik Filtreleme
Gelişmiş Filtreleme
Alt Toplam
Yinelenenleri Kaldır
Veri Birleştir
Modül 2: Veri Doğrulama ve Koşullu Biçimlendirme Veri Doğrulama
Kuralları ile Çalışmak
Koşullu Biçimlendirme Ayarları