Şimdi Ara

İleride pişman olacağımı bile bile Lumia625 alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci el olarak telefon almayı planlıyorum ve 625 ve 820 arasında kaldım ama tasarımı ve ekran büyüklüğü beni etkiledi ama benim tek derdim güncelleme. Sizce çok pişman olur muyum 820 almadığıma. Ve 625 ne kadar daha güncelleme alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrısı, gayrısı olmaz. Hepsi ile aynı alır.
  • Üzerine 150 lira daha ekle NL920 al Ciddi ekran ve kamera kalitesi farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif_dh -- 31 Ocak 2015; 21:26:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 625 tek avantajı şarjı

• Eski bir L625 kullanıcısı olarak paran boşa gider diyorum. Yapma üzerine koy 535 al, 920 al ama 625 alma. 1 GB RAM olmayan WP alma.
  • Bence ikisini de alsan yine pişman olacaksın

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Eski bir L625 kullanıcısı olarak paran boşa gider diyorum. Yapma üzerine koy 535 al, 920 al ama 625 alma. 1 GB RAM olmayan WP alma.

Başları okudum helal olsun kardeşime diyecektim ki sonda beni yanılttın 1gb ram wp değil tüm wp'ler alınmaz bence

..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1gb ramden aşağı alma

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

1gb ramden aşağı alma

Bence hiç WP bulaşmasın
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    300 liraya güncelleme alacak kasmayacak telefon söyler misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.artvinli

300 liraya güncelleme alacak kasmayacak telefon söyler misin

O güncelleme olayını abartma bence. 512'ler kesin kasmaya başlayacak yada eksik gedik gelecek bence benim görüşüm bu.

Eski tellerine kırpıp kırpıp verecek WP sonra da ''güncelleme verdik'' olcak adı

..
    valla hocam ben güncelleme beklemeyi bile seviyorum.

• quote:

valla hocam ben güncelleme beklemeyi bile seviyorum.

Şu hale bak valla yazık WP insanları ne hale getirdi. Androidde IOSta olan halihazırda olan şeyleri azar azar verip insanları umutlandırıyor,çocuk gibi heyecanlandırıyor. Biran önce bu bataklıktan çık artvinli kardeşim

..
    hocam telefon tercih meselesi. bana metro arayüz falan çok hoş geliyor ve telefonumu çok seviyorum. şu an lumia 525 kullanıyorum ve aşırı memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

quote:

quote:

Eski bir L625 kullanıcısı olarak paran boşa gider diyorum. Yapma üzerine koy 535 al, 920 al ama 625 alma. 1 GB RAM olmayan WP alma.

Başları okudum helal olsun kardeşime diyecektim ki sonda beni yanılttın 1gb ram wp değil tüm wp'ler alınmaz bence

..

Ben de bildirimini görüp "sıçtık." tepkisi verdim. Yaylan şimdi.

Buraya insanları Wp konusunda aydınlatmaya geldim hiçbir yere gitmiyorum !!!

..

Öylesine sormuyorum gerçekten merak ettim senin bu Wp ve Microsoft ile alıp veremediğin nedir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

..

Ben de bildirimini görüp "sıçtık." tepkisi verdim. Yaylan şimdi.

Buraya insanları Wp konusunda aydınlatmaya geldim hiçbir yere gitmiyorum !!!

..

Elektriği nerenden alıyorsun?

WP kullanan birinden de ancak böyle bir espri beklenirdi zaten bravo kardeşim

..

Tamam hadi şimdi yaylan burası çok aydınlık oldu.

• quote:

hocam telefon tercih meselesi. bana metro arayüz falan çok hoş geliyor ve telefonumu çok seviyorum. şu an lumia 525 kullanıyorum ve aşırı memnun kaldım.

Sen bilirsin kardeşim ama benim görüşüm bu telefon seni pek tatmin etmeyecektir. Al da en azından eski telefonları alma wpnin ilk telefonlarını bekle belki onları düzgün yaparlar

..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

1gb ramden aşağı alma

Bence hiç WP bulaşmasın

Şunu alın la şunu
  • Hocam bugün 535 sahibi oldum.On numara telefon.kullanıcı kulübünü de kurucam da bu işler nasıl oluyor bilmiyorum.Başka 535 sahibi varsa bi konuşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicekoguz

Hocam bugün 535 sahibi oldum.On numara telefon.kullanıcı kulübünü de kurucam da bu işler nasıl oluyor bilmiyorum.Başka 535 sahibi varsa bi konuşalım.

Klüp açmak için yetki belgen var mı ? Ayrıca harç parasınıda 1 gün önceden yatırman gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.