Şimdi Ara

İlginç bi Program Ekle Kaldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşşağıdaki linke tıklayarak görebilirsiniz. ekranı avi dosyası olarak kaydettim. nasıl olduğunu bilmiyorum bu sorunun nasıl düzeleceği hakkında da yardımcı olursanız sevinirim.. avi dosyasını izleyemeyenler için sorunum şu. program ekle kaldır sayfası ilk başta on kadar program var sonra aşağı doğru siyah bi ekran renk felan değiştirerek uzunca bi süre gidiyor ve bittiği yerden tekrar kalan programlarımın ekle kaldırı gözüküyor. yardımcı olursanız sevinirim.. kolay gelsin

http://rapidshare.de/files/8440717/ilginc_bi_ekle_kaldir.avi.html

• Görüntüye henüz bakmadım ama ekran kartı sürücünü tekrar kurarmısın.
    Eski bazı driverlar nvidia için geçerli denetim masasına bile sokmayanını gördüm.
    Tek söyleyebiliceğim budur..
  • Bende de olmuştu vakti zamanında,çözememiştim bir türlü.Bir zararı yok ama gıcıklıgından başka.
  • ya banada zararı yok ama tuhaf geldi işte. ilginç bişi görmenizi istedim o kadar. ekran kartından olacağını sanmıyorum.
  • bede de varı zamanında ama o win xp nin bir bug ı olsa gerek ama takma kafanı önemli bişey değil şimdi düzltsen bi program yüklediğinde yine çıkabilme ihtimali var takma salla gitsin.
  • bakim inndiriyom nası bi sorunmuş

düzeltme::hmm ilginç bişi sana zarar vermiosa boşver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 2 Aralık 2005, 17:07:09 >
  • registry de HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > microsoft > windows > current version > uninstall un altını bi incele o listedekiler burda saklanıyor..

ordan anlamsız gördüklerini kaldır ama dikkat et varolan bişeyi kaldırırsan uninstall edemezsin daha sonra haberine..

zaten üstüne gelince hangi programa ait olduğu yazar yanda..

http://forum.donanimhaber.com/m_4575244/mpage_1/key_program%252Cekle%252Ckald%25FDr//tm.htm#4575244

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedarkside -- 2 Aralık 2005, 18:11:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.