Şimdi Ara

İlginç bir oyun oldu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Westde oyuna girdim 2-3 oyun atıp çıkacağım kafa dağılsın maksat , jungle Rengar aldım 20. dakika 5-2-10 oynuyorum iyi güzel botdan inhi açmışsız mid lanemiz 10-2 küsür oynuyor ama bizim top lane Jax sonradan Türk olduğunu öğrendiğimiz baron çağırıyoruz gelmiyor sadece top laneden koşup koşup ölüyor :) , ne yaptık peki 23-8 öndeyken 22. dakika verdik surrender bende dahil 4 kişi yes dedi ggwp , rakip görmeniz lazım :) thank you vs havalarda uçuşuyor , klasik bizim Jax Allah kitap Peygamber küfür etti raporladık çıktık..

yani ciddi merak ediyorum TR serverinde nasıl oynuyorsunuz bu yaratıklar ile? adamın beyninde kıvrım yok.

• Tecrube ile oynuyoruz.Eğer takımında takımını dinlemeyen ayri gitme hevesi olan biri varsa onu takımın yanına cagirmakla uğraşmak yerine takımı onun yanina götürüp basari elde etme şansın daha yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak bunu yapan bir ceks ise utanırım işte şimdi

Bir de hangi elodasın westte?

• Bunları şuraya bırakayım.
    İlginç bir oyun oldu :)İlginç bir oyun oldu :)

• alıştık artık alien tiplerle oynamaya
  • Daha tasiyacagim derken , 20. dakika 5-2-10 skor var bende çoğunuda saldım almadim lanelere daha ne tasicam :) , bizim sur verme sebebimiz tamamen Jax kizmamiz. 4 kişide aynı kafadan çıkınca herkes free oyunda yes basti

• Valla tr serverinde diamond2 alti oynamasin. Hep flame, hep flame...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle tipler çok gelmiyor 3-4 oyunda 1
  • Tr Server Facts

Eğer;

1- Rakip bot aptalca ve görüşsüz ittiriyorsa;

2- Çalıya kontrol totemi yerleştirdiysen;

3- Alev ejderi varsa

Senin ormancın kesinlikle ilk 20 dakka top lane kamplamaktan çıkmayacaktır.

Eğer kardeşim botta gank + alev ejderi için tüm şartları hazırladım dersen ilk 20 dakika mide de gitmez, sadece soloya gank gider.

Tr serverda bir assasin kuleye vurmayı, kule almayı kendine hakaret sayar. Aslında tam olarak böyle değil ama akali oyuncusuysa kesin böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 27 Mayıs 2018; 17:29:4 >
  • Zaten kazanıyormuşsunuz, belki adamın kötü bir niyeti yoktu? Kafası dağınıktı? Cidden sacmalamissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    daha taşıyabileceğim dahada taşıyabileceğim , sırtım ağrıdı ve 0 honor verdi takım sağolsun

https://i.hizliresim.com/VD2jAj.jpg
  • cex op qNq Xd , şaka bir yana ben cex alınca tank çıkıyorum ya bir trinity belki yanına quinso gerisi tank
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.