Şimdi Ara

ilginç bir problem ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bir bilisayara win7 işletm sistemi kurdum aksam kapattım sabah geldım bilgisayarı acıyım dedım fan donuyor ama speakerdan ses yk ramları cıkarttım taktım yeni ram taktım yok ekran kartını cıkarttım onboard taktım yıne tık yok işlemci değiştirdim yine yok statiğini aldım yine yok power suply değiştirdim yine yok kafayı yicem bi yardım edin.

• geriye anakart kalmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

geriye anakart kalmış..

Hocam konu defalarça açılmış şimdi hepsini şikayet edeceğim bu arada nasılsın..
  • yanlışlıkla acılmıs bir konu 3 tane actım hata ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam123

yanlışlıkla acılmıs bir konu 3 tane actım hata ile.

Anakart üzerindek cmos jumper yerini değiştirin bios pili ve yakınlarında olacaktır PSU bağlantılarını kontrol edin.

ilginç bir problem ? yardım

Halen açılmam diyorsa anakart arızalanmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

geriye anakart kalmış..

iyidir üstad ..sen nasılsın .. ? baya yoğunum bu aralar iş güç uğraşıyorum ..hayat devam ediyor ...umarım ıyısındır sende ..
  • quote:

quote:

quote:

geriye anakart kalmış..

iyidir üstad ..sen nasılsın .. ? baya yoğunum bu aralar iş güç uğraşıyorum ..hayat devam ediyor ...umarım ıyısındır sende ..

İyim ya laptopu parçaladım fan bakımı yapamadım iyice sinir oldum yarın servise vermeyi düşünüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Ufak Bir Network İçin Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

geriye anakart kalmış..

İyim ya laptopu parçaladım fan bakımı yapamadım iyice sinir oldum yarın servise vermeyi düşünüyorum..

hayırlısı olsun bakalım ..

• Klavye ve USB filmini sökemedim USB'nin kasaya yapışıktı çıkartmaya çalıştım ama kopacak gibiydi.

Klavyenin de tırnağına elimle ulaşamadım yapamadım işte beceriksizim tövbe bir daha bu laptopu sökmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.