Şimdi Ara

Ilginç bir sorun; eski oyunlar kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Laptop'um windows 7 64bit, i5, gt540m ekran kartı var. Öncelikle belirteyim bu sorun 1-2 hafta öncesine kadar yoktu. Şuan yaşadığım sorun tam olarak şu ; eski oyunları (Swat 4,Age of empires 2) 3-5 saniyede bir tekrarlanan kasmadan dolayı oynayamıyorum ancak yeni oyunlarda(Neverwinter,Fifa,NFS) böyle bir sorun yok. Sorun yaşadığım eski oyunları hem entegre grafik kartıyla hem de geforce ile ayrı ayrı açtım ancak sonuç aynı. Ekran kartı driverlarını güncelledim, Virus taraması yaptım, AVG'yi kapatıp oynamayı denedim yok olmuyor, 13-14 senelik oyun takılıyor.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler, gerçekten ilginç bir sorun çözene helal olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 27 Haziran 2013; 18:47:07 >

• benim de fifa 08 kasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem geri yükleme de işe yaramadı :(
  • Oyun açıkken görev yöneticisini aç oyunun .exe sine sağ tıkla benzeşmeyi ayarla deyip bütün kutuları tikleyin.Düzelmez ise yine görev yöneticisinden sağ tıklayıp öncelik ata deyip yüksek seçin.
  • Oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme'yi seç ordan da xp'yi seç. Emin değilim ama işe yarayabilir :D
  • Ayrıca yönetici olarak çalıştır demeyi unutmayın.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.