BAKALIM %2 LIK MISINIZ? Aşağıdaki testi yapın. Sadece verilen yönergeleri mümkün olduğunca çabuk yapın ama bir önceki işlemi yapmadan sonraki soruları okumaya devam etmeyin.
Yanıtları yazmanıza ya da akılda tutmanıza gerek yok, akıldan hesaplayın. Sonuca şaşıracaksınız... Bitinceye kadar aşağıya sarmayı sürdürün.
Hesaplamaların sonucunu aklınızda tutmaya çalışmayın ve bir sonraki hesaplamaya geçin.
Aklınıza hemen kırmızı bir çekiç geldi değil mi Ney? Eğer öyle değilse, "farklı" düşünme yapısına sahip %2´lik insan grubundasınız. Bu testi yapanların %98´i "kırmızı çekiç" yanıtını verdiler. İnanmıyorsanız, çevrenizde dolaştırın ve neler olduğunu görün.
kırmızı doğru da çekiç kısmı değil alet diyince aklıma gelen bizdeki (erkeklerdeki) alet oldu
kırmızı doğru da çekiç kısmı değil alet diyince aklıma gelen bizdeki (erkeklerdeki) alet oldu
benimde aklıma o geldi ya
Doru Kırmızı Çekiç Aynen Aklıma İlk Gelen Şey Bunlar O_o
mavi kahve yapma aleti nedir ya?
bu ne sorusu:D anlıyamadım
bende harbiden de kırmızı çekiç geldi. dumur oldum
ben de alet deyince başka birşey düşündüm
Ben bu testi ilk yaptığımda aynen aklıma kırmızı çekiç gelmişti şoka girmiştim.Tesadüf müdür nedir?İçimden dedim "öyle bi alet uydurayım ki tutmasın,çekiç olmaz heralde lan..." dedim