Şimdi Ara

ilginç internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. ios 4 ve 4s 6.1.2 yuklu 2 telefon facebooka girme ve app storeden uygulama guncelleme konularinda cok yavas kalmakta. Fakat 6.1.1 kullanan baska bir iphone 4 ayni modemle sorun yasamadan kullanilabilmekte. Ayrica sorun yasayan bu 2 telefon farkli bir modemle de sorunsuz calisabilmekte (yan evin modemi). Ilk once sorunun modemde oldugunu dusundum fakat desigim gibi 6.1.1 yuklu iphone 4 te sorun yok. Sorunun 6.1.2 versiyonuyla o modem arasinda oldugundan baska birsey aklima gelmiyor. Soru biraz karisik biliyorum ama acaba sorun nerde olabilir? 6.1.2 de bu tarz sikayetler var mi?

• Bu sorunu ezelden beri her iPhone her iOS'ta yaşıyorum. Sırf bunun için değişik modemler daha sonra AirPort Express ve repeaterlar aldım ama sonuç çuval; bidon...

iPhone'da WiFi sorunu sanırım en çok baş ağıttan sorun ki sırf bu yüzden çoğu kullanıcı iCloud yedeklemesini bile doğru düzgün yapamıyor. Kafasına göre tabi çalıştığı da oluyor.

Öyle ki bu WiFi sorunu AirPlay'i ayrıca etkiliyor yani tam olarak ağız tadıyla cihazı Apple TV ile TV'ye aktarmıyorum. Daha önce kablo ile yansıtıyordum yani sorun yoktu...

Uğraş dur. Olay bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.