Şimdi Ara

ilginç masaj salonu olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır boynumdan sancım vardı doktor fizik tedavi egzersiz vede masaj önerdi

fizik tedaviyi halletik masaj işini hastane uygulanmıyordu internetten bir araştırdım google

5-6 tane adres telefon çıktı arayım dedim bayan çıktı mereba dedi

yaw masaja ihtiycım var agrım var dedim
    nekadar dedim sauna duş 1 saat masaj seansı ile 200 tl dediler benim 10 seansa ihtiyacım var doktor öyle söyledi ben bunu karşılayamam diyince ses kısıldı karşı taraftan gülme sesi duydum sanki
    ben nereyi aradım dedim gel yardımcı oluruz dediler bagcılarda bir yer abi hastane veya muhanne tarzı bir yer sanıyorum kurum vs düz hat olmadıgı gibi sadece cep telefonu olması tedirgin etti paramı çarpalar korkusu

neyse yere gidince erkek çıktı önce buyur dedi salondon içeri bir girdim kasadaki fizyoterapist sandım lavuk mevzuyu anlattı çok hasta geliyor bize şöyle böyle faydasını görürsünüz

10 gün için 1400 tl kredi kartından çekti yan salona geçince ortam

kanapeye oturdum aga kahve ikram etti sagıma soluma iki bayan oturdu nerenden sorun oldugunu söyleyince gitmem gerektigini söyledim işler degişmeye başladı

ama farkettigim masajla birlikte ters işler döndügü geç kaldık parayı çektiker karttan siz siz olun aman gitmeyin derim gidince dışarı çıkamazsınız manken hepsi 1.90 boy sarışın yay gibi gergin vucut 90 60 90 5-6 bayan
    10 gün boyunca gittim 10 gün boyuncada ecel teri döktüm param çarpılacak diye dünya degişmiş yaw yarın bakkal eczane diye nereyle karşılaşıcaz

• Adres tam neresi hocam pm atabilir misiniz ismini vs. birde sadece masaj mi yoksa baska seylerde var mi masaj esnasinda

Niye eksiliyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroKinTR -- 2 Aralık 2014; 18:07:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On gun ne cektin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 TL verdin gitmen gerektigini söyledin ve 10 gun boyunca gittin..

İfadende çelişki var..
  • doktorların yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı yaw gitmem gerektigini söyledim işler degişiyordu ama nefis yokmu abi bide ihtiyaç yani masaj saglık ve fizyoterapinin parçası iyileşmek için

hepsi bir araya geldi kalmaya kararverdim yok arkadaş günah bişey kanunen yasak bişey sanırım bilmiyordum masa altından dönen işler haberimiz olmadı

sebeb olamam kimseye kesinlikle paylaşmam kimse ile ne özelden ne forumdan ilginç olay teasedüfen olunca yazdık

1400 kredi kartın çektiler 10 gün gittim sonrada boynumdan baya faydasını gördüm masörler sonuçta çünkü masaj yapıyorlar cidden saunaya giriyon türk hamamı jakuzi bile var

bayanda olunca içecegin ayagına gelince kim yok der ben demedim arakadş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 2 Aralık 2014; 18:21:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.