Şimdi Ara

İlginç!!! Ss'ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu Ss'leri daha önce gören varmı acaba?Nedir ne değildir merak ettimde...
     İlginç!!! Ss'ler
     İlginç!!! Ss'ler
     İlginç!!! Ss'ler

• sanırım arap ırkıyla ilgili bişi (sadece tahmin)
  • bunlar suanda ksroda olan 100+ moblarin resimleri...ksroda ya gelen legend 9 ile bunlar geldi..moblarin durdugu sehir alexandria..

yeni bi sey degil...

(herseyde arap irkini aramayin lutfen...)
  • Yeni level cap'i ile birlikte gelecek olan unique sanırım. Unique şekil şemal olarak tamam da, bu sadece bir pk edit resmi. Sanırım canavarlar ne şekilde tasvir edildiğini göstermek için hazırlanmış.

EDIT: erken yazdım; ama geç yolladım. gene de bilmişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 14 Kasım 2009; 22:52:06 >
  • Orası Alexandria.

Moblar 100+ yeni gelen moblar.

Oyun KSRO.

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

bunlar suanda ksroda olan 100+ moblarin resimleri...ksroda ya gelen legend 9 ile bunlar geldi..moblarin durdugu sehir alexandria..

yeni bi sey degil...

(herseyde arap irkini aramayin lutfen...)

biz isro oynuyoruz şuan gündemde arap vs vs vs var oldu ?
  • bak kendin diyorsun sen isro oynuyorsun ben ksro..ilk gelicek olan bize.. siz niye derdine dustunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamın teki sremu ile KSRO açmış, 100+ Lv. mob lar çıkarmış.
  • @kittyMiE

ben bu konunun başlığında ksro oynayanlar baksın diye birşey görmedim
  • bende isro oynayanlar baksin gibisinden bi ibare goremiyorum..herkese acik bi konu...

WarriorAngel arkadasin dedigi ne katiliyorum...bu moblari pandora box partilerinde`de goruyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

bak kendin diyorsun sen isro oynuyorsun ben ksro..ilk gelicek olan bize.. siz niye derdine dustunuz ?

arkadas merak etmıs sormus(siz niye derdine dustunuz) gıbı sert bı tabırde yaklasman gerekmezdı arap ırkıylada su yonden baglantı kurulmus olabılır moblarda mısır fıgurlerı var bu bakımdanda arap ırkıyla baglantı kurulmus olabılır cvplarına bakdımda ıgneleyıcı sozlerın var bunlara gerek yok
  • teşekkür ederim gerçekten merak etmiştim bende ilk önce @SuN_PeaCe'in dediği gibi arap ırkı sanmıştım çünkü @ironmetal'in dediği gibi firavunlar vsvs birde @kittyMiE ksro bizden kaç legend önde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.