Şimdi Ara

İlginiz için çok teşekkür ederim ama bi yerde daha takıldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki hatayı alıyorum sebebi ne olabilir acaba metodlar clası ile ilgili ne yapmalıyım acaba hatayı düzeltmek için?
    hata şu:

Server Error in '/' Application.

Compilation Error
    Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CS0246: The type or namespace name 'Metodlar' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Source Error:

Line 9: public partial class adminpanel_grupYonetimi : System.Web.UI.Page
    Line 10: {
    Line 11: Metodlar klas = new Metodlar();
    Line 12: protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    Line 13: {

Source File: d:\inetpub\vhosts\urucemlak.com\httpdocs\urucemlak.comson\adminpanel\grupYonetimi.aspx.cs Line: 11

Show Detailed Compiler Output:

Show Complete Compilation Source:

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.1016

İlginiz için çok teşekkür ederim ama bi yerde daha takıldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azimvecaba -- 7 Şubat 2014; 23:59:52 >

• Merhaba,

Hatanızın nedeni 'Metodlar' isimli class'ın bulunamamasından kaynaklanıyor. sanırım yukarıda using ile, oluşturduğunuz class'ı içeren namespace'i tanımlamadınız. 'Metodlar' isimli class'ın içerisinde bulunduğu namespace'i using ile çalıştığınız dosya içerisinde tanımlarsanız sorun çözülecektir.

Kolay gelsin...
  • çok özür dilerim tam olarak ne yapmam lazım acaba biraz daha detaylı anlatırsınız çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.