Şimdi Ara

Ilhan Oyunda - Battlefield 4 Videolari !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben Ilhan. 29 yasindayim yurt disinda yasiyorum. (Sivemden'de bellidir zaten)
    Youtube seruvenime 11.11.2013 basladim, ve uzun bi süre devam etmek istiyorum tabiki destek olursa.
    Kanalimda cogunluk olarak Battlefield 4 videolari cekiyorum, ve nerdeyse haftada 4-5 video ekliyorum!
    Bizim isimiz PC'de degil Playstation 4'de oynuyorum ve tam 7 senemi verdim consol dünyasina!

Türkiyede ilk olarak Battlefield serisinde TOP 5 yapiyorum arkadaslar, sizlerde katilabilirsiniz tabiki!

Hadi sende katil bize ve hep beraber eglenelim!
    Oyun dünyama hosgeldiniz.
    Iyi seyirler

Abone olmak icin alt linke tikla !

https://www.youtube.com/user/ilhan50oynuyor

Videolarimdan bazileri !

TOP 5 SERIMIN EN SON BÖLÜMÜ

YENI VIDEOLARI GELDIKCE EKLENICEKTIR!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilhanoyunda -- 14 Eylül 2014; 14:22:45 >

• kesinlikle takip edin
  • Bizim Takim Is basinda!
    Iyi seyirler!

• Yeni bölüm yayinda!

• Top 5 olayi guzel olmus. Ayrica buraya da konu acarak iyi yapmissin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Videolarınızı gerçekten beğendim emeğinize sağlık diyorum.

Özellikle bir noktaya değineceğim oyun içindeki anlatım tarzınızla(yurtdışında yaşamış biri olarak çoğumuzdan daha düzgün bir Türkçeniz var) oyunla birlikte aslında yaşadığınız heyecanıda bizlere aynen aktarıyorsunuz.Bilirsiniz bizlerde maç sunumlarında aynı sizin konuşma tarzınızda anlatım yapıyorlar daha doğrusu benzerini çünkü o anki olay en iyi bu heyecanla yapılan konuşma ile bizlere aktarılmış oluyor.Donuk yada soğuk sesli videolarda görüyoruz ama bana göre oyununuzdan çok(oyununuzda çok iyi gerçekten) anlatımınızla izleniyorsunuz.

Ayrıca pcde oynuyor olsaydınız beraber aynı takımda olmak isterdim tek başına oyunun pek bir tadı olmuyor malesef.

Yeni videolarınızı merakla bekliyorum.İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 15 Eylül 2014; 18:45:08 >

• Sagolasin kardesim yorumun icin!
    Aynen yurt disinda kaliyorum :)
    PC topluyorum su an, yani yakinda PC'de olacagim :)
  • Ban Yedik durduk yere :)

• Ilhanoyunda I kullanıcısına yanıt
    ya ilhan bu adamı takip edin diye yorum atıyom sen yorumumu en beğenildik yapacağına en beğenilmedik yapıyon bu nası bi iş ya yoksa seni çekemeyenler mi var forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 19 Eylül 2014; 14:06:16 >
  • Videolarını beğendim dostum.Kanalına da abone oldum.
  • _yusufaydin_ kullanıcısına yanıt
    tskler kardesim :)
  • Yeni Bölüm yayinda arkadaslar!

• bende diyodum ilhanoyunda buraya ne zaman gelecek. biraz geç oldu ama iyi oldu. başarılar
  • Iyi seyirler arkadaslar!

• aksamın hoşuma gitti takipçinim artıkın eğlenceli oynuyon :=)
  • YENI BÖLÜM

• Yeni bölüm yayinda arkadaslar!
    Umarim begenirsiniz tskler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilhanoyunda -- 23 Ekim 2014; 16:00:36 >
  • Yeni bölüm yayinda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.