< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 15 Eylül 2018; 0:52:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 15 Eylül 2018; 0:52:24 > |
Dışarda kalırım gene o siyasi oluşum yurtlarında kalmam.
|
Bilmeyen adamlar doluşmuş ahkam kesiyorlar. Adamın kalacak yeri yoksa ne yapsın kalmasın mı? İstanbul'da yurt ücretlerinden haberiniz var mı? 8 kişilik odalarda yemeksiz yurtlar bile 550 liradan başlarken adam Tügva'da veya İlim Yayma'da kalmasın mı? Beni zorla o yerleri savunmaya zorluyorsunuz. Ayrıca Tügva'nın başvuruları bitti. İlim Yayma hakkında bir bilgim yok. Yani istesen de kalamazsın dostum. Sadece şunu demek istiyorum hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Tügva'da kalmadan hakkında ahkam kesmek gidecek insanların önünü kesip onları daha pahalı yerlere yönlendirmek akıl karı değildir. Tügva'da kalan arkadaşlarım var. Çoğu hem sigara hem de alkol kullanıyor. Bunu yurt yönetimi bilmesine rağmen ses çıkarmıyor. Gelmişsiniz ahkam kesiyorsunuz. Yarın bir gün AKP iktidardan düştüğünde yerine geçen iktidar sırf o insanlar Tügva'da kaldı diye onları fişleyecekse ta ben onların onuruna da şerefine de tüküreyim. O zaman o adamlara da oy vermeyelim arkadaşlar.
Not: Tügva'da ya da İlim Yayma'da kalmayan birinin söylemi. Not2: Eski Muharremincespor |
Cemaat, siyasi vb. olusumlarin yerine gidin eve cikin daha iyi. En azindan sizi fislemezler normal bir evde.
|
Size acıyorum tügvada kalıcagına sokakta yatarmış eksi 10 derecede yalnız rüzgar sesini duyduğun gözünün insan görmediği ve biryandanda bedeninin herbir bölümünün senden sıcak biryer istediği atmosferde rte gelse gel klozetim büyük orda kal oraya bile koşarsınız anlıyorumki bazı şeyleri yaşamamış ve toysunuz ama büyük konuşmayında başınız yanmasın
|
git hocam buradakileri dinleme empati yapmak nedir bilmiyorlar özel yurt fiyatının yarısına bu yurtlarda en fazla 1 sene kalınır sonra kyk ya geçersin
|
Türkçe olimpiyatlarının yapıldığı dönemde fetönün terörist bir oluşum olduğu açığa çıkacak, bunların kurumlarına gidenler pişman olacak deseler kim inanırdı?
Bu kurumlar için söylemiyorum. Örgütlü olan, bir ideolojisi olan tarzda yerler için böyle riskler olabiliyor ne yazık ki |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihagaeshi -- 13 Eylül 2018; 14:29:14 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |