Şimdi Ara

İLİNİZDE SUPERONLINE FİBER İNTERNET YOKSA YAPMANIZ GEREKEN BURADA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben Isparta İli'nde oturuyorum, Antalya ilinde çatır çatır fiber internet kullanırken Isparta iline tayin oldum, olsun dedim orada da kullanırım fiber. Aman Allah'ım geldim bir de ne göreyim, Superonline'ın fiber alt yapıları yok. Aradım dedim ben fiber kullanıyordum bana fiber bağlayın, olmaz dediler fiber altyapımız yok, o zaman fiber getirin dedim, hemen getiremeyiz en az 6 ay sonra dediler, iyi madem dedim DSL bağlayın fiber gelince de oraya geçelim dedim, fiyat sordum ne deseler iyi? Antalya'da fiberi 59 TL'ye sınırsız kullanırken, burada DSL için yani hem düşük hız hem de başkasının (TTelekom'un) altyapısı için benden 93 TL/ay istediler. Dedim kardeşim siz adam mı soyuyorsunuz, hem DSL veriyorsunuz hem de şu fiyata bak dedim, fiber getirin bu parayı da vermeye razıyım dedim, orayı ara burayı ara derdini anlat derken tamam dediler 69 TL'ye verelim fiber gelince de hemen fiberin yeni fiyatından oraya alalım sizi dediler. Tamam dedik geçtik DSL'e, bekle Allah bekle gelsinler bağlasınlar, onlar gelip bağlayana kadar en az 30 kez aramışımdır, en son anladım ki rakip firma Türk Telekom sırf müşteri kaybetsinler diye ve kendi içindeki koordinasyon bozukluğu nedeniyle 1.5 ayda hattı çektiler 10 gün sonra da DSL'i superonline verdi ve işlem tamam. Bu olay geçen yıl Eylül ayında oluyor. C.Başkanlığı seçimi öncesi tekrar aradım Superonline'ı, dedim 6 ay içinde fiber gelecek demiştiniz neredeyse 1 yıl olacak hani nerde dedim, cevap olarak: Isparta Belediyesine asfalt kazma izni için dilekçe verdik cevap bekliyoruz (bak bak bak), bunu diyen sen misin gittim belediye fen işlerine sordum Superonline size böyle bir talep dilekçesi sundu mu diye, bilgisayarlarından bizzat kendim baktım bir iki adres değişikliği gibi basit konu dışında bu fiber döşeme konusu ile ilgili bir dilekçe vermemişler. Bunu görünce şalterler attı benim yine aradım müşteri hizmetlerini hani dilekçe vermiştiniz falan bayağı daldım bunlara. Neyse superonline online işlemler menüsünden şikayet kaydı oluşturdum, bu anlattıklarımı aynen yazdım ve az önce geri dönüş yaptılar, müşteri hizmetleri çözüm biriminin bana söylediği : "Isparta iline alt yapımız yok, sizin online işlemler menüsünden yaptığınız şikayetleri bizim merkezimiz değerlendiriyor, bu bakımdan sadece sizin değil birçok kişinin ISPARTA iline fiber internet istediğine ilişkin kayıt gelirse merkezimiz bu durumu göz önünde bulunduracak ve ilinize fiber altyapıyı çok hızlı bir şekilde getirecektir." İŞİN ÖZÜ İLİNİZDE SUPERONLINE FİBER ALTYAPISI YOKSA BOŞUNA ORAYLA BURAYLA UĞRAŞMAYIN, çözüm merkezinin benden istediği bu:http://www.superonline.net/iletisim adresinden başlığı "öneri" seçerek ilinize fiber altyapısının gelmesi konusunda talep formu oluşturalım. sesimizi ancak böyle duyurabiliriz arkadaşlar. Fiber kullanamayan DSL kullanıcılarına saygılarımla :)

• 2008 yılında altyapı döşenirken 50 metre uzağa menhol kapağı konuldu, 2010 yılında anca hizmet alabildim, fatura yüzünden problemi çıkınca da Uydunet'e geçtim. çok medet ummayın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

2008 yılında altyapı döşenirken 50 metre uzağa menhol kapağı konuldu, 2010 yılında anca hizmet alabildim, fatura yüzünden problemi çıkınca da Uydunet'e geçtim. çok medet ummayın bence

1 yıl kullandım ve çok memnundum ama keşke gelse yine kullansam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tecno06

quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

2008 yılında altyapı döşenirken 50 metre uzağa menhol kapağı konuldu, 2010 yılında anca hizmet alabildim, fatura yüzünden problemi çıkınca da Uydunet'e geçtim. çok medet ummayın bence

1 yıl kullandım ve çok memnundum ama keşke gelse yine kullansam :)

fiber olmadığı bir il için bu kadar uğraşmanız da bildiğin işsizlik olmuş

şuan için sıradaki iller diyarbakır, konya daha sonra tekirdağ olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeR_FeCt -- 4 Eylül 2014; 2:24:58 >

• PeR_FeCt kullanıcısına yanıt
    Sorma kardeşim ferrariden inip eşeğe binersen bu kadar uğraşırsın işte :)
  • Istanbul'da düzgün alt yapı yok, siz ne fiberinden bahsediyorsunuz? Ülkenin neredeyse çeyreğinin olduğu bir mega kentte Fiber hat kurulumu kağnı hızında ilerliyor da...

• Herşey SOL istemesiyle bitmiyor. TTnet zaten hazır hattı güçlendiriyor.
    Ancak 0'dan alt yapı içinde bir çok izin gerekiyor.
  • biraz ironi olacak fakat evinize superonline fiber gelmesini istiyorsanız oyunuzu chp ye verin. olay şuan tamamen siyasi
  • turk telekom devlet destekli bir sirket

istanbul da superonline nin alt yapisi yok.

istanbul buyuksehir belediyesinin f/o fiber optik alt yapisi vardir. bunu mobese icin kullanir. bu alt yapiyi ayni zamanda uydunet superonline gibi sirketlere kiralar. Onlarda kablolarini hic kazi yapmadan bu alt yapiyla dosuyorlar. Turk Telekom ayri olarak kendi alt yapisini kullanir.

Turk Telekom zamaninda iyi bastirmis olacak ki istanbul buyuksehir belediyesi bu kira bedellerini resmen on kat birden arttirmisti. Yuzde seksenbes ustu pazar payi olan sirket olan TT rakiplerinin maliyetleri artsin diye rekabet ortamini mahvetti.

superonline hem turk telekomla birlikte calismak zorunda. hem rekabet ediyor. hem de devlet destekli bir sirketle ugrastigi icin bir de siyasi olarak da ugrasmak zorunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.