Şimdi Ara

İlişkim hakkında yardımınız gerek ( Sevgilimin eski sevgilisi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O geçmişini unutamıyorsa ona unutamayacağı bir gelecek yaşatacağını söyle gelecek daha ağır basacaktır bence
  • Karpuz mu a bu ne ağır basması bırak gitsin bi hafta sıkıntılı geçer sonra devam edersin
  • Bu ezik psikolojisinden kurtulamadığın sürece daha çok üzülürsün güzel kardeşim.

Sen bu kıza aşık falan değilsin.
    Alışkanlıkları bırakmak zordur.
    Dışa dönük bir adam değilsen böyle düşünmen normal ama hiçbişey senin haysiyetinden daha kıymetli değil.

Gözünü aç dışarıda kocaman Bi dünya ve çok fazla insan var.

O kız zaten ilerleyen zaman içinde sana kapıyı gösterecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Merhaba dostlar. 5 Aydır güzel giden bir ilişkim vardı. 1 hafta öncesine kadar. Kız arkadaşımın eski sevgilisi hala sevgilimi seviyormuş,mesajlar falan atıyordu. 2 Yıl falan cıkmışlar sanırım her neyse. Bu eski sevgilinin mesajları yuzunden sevgilimin aklı karıştı ve ilişkimiz şuan bitme aşamasına geldi. Daha dogrusu bitme demiyelim,ara verdi kendisi. Seni cok seviyorum ama aklım karıştı toparlanıp düşünmeme,geçmişi unutup sana gelmem için zaman ver bana dedi. Bende anlayışla karşıladım ama konusuyoruz hala. Konusurkende soguk davranıyor dogal olarak ayrılmışız gibi. Geri dönme ihtimalin varmı bana diye soruyorum evet,sen cok daha ağırlık basıyosun düşüncelerimde ben onunla bi ilişki istemiyorum ama yaşadıklarımızıda unutamıyorum kafam karısık dedi. 10 Gün sonra bulusacagız sizce düzelme ihtimali varmıdır ilişkimizin ? Gerçekten cok seviyorum ayrılırsam kolay kolay toparlanabilecegimi düşünmüyorum napmam lazım bi fikir verirmisiniz ?

Kim eski sevgilisini unutur ki?Hele bir de gerçekten seviyorsa.Biri böyle yapsa bana direk söylerim benden ayrıldığındada benim için böyle düşünücekmisin acaba diye kafan onun attığı 2 mesajla bu hale geldiyse konuşsan kim bilir neler olur der allaha emanet der giderim.Seviyorsa kendisi gelir yine zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 22 Ağustos 2014; 22:04:55 >

• Yarın öbür gün Okmeydanı'nda güreş tutun, hanginiz kazanırsa onu seçeceğim derse şaşırma.
  • Vazgeçilmez değilya ayrıl bence

• Çok Seviyosan çek bir köşeye ya şimdi tamamen ayrılalım de, ya da sorunun varsa beraber aşıcaz de. Bana ağız bükme de. Yok onu unutcam yok bunu unutucam falan filan diye de. Baktın kem küm ediyor çek git. Mesaj atarsa geri döner. Ama gözüm hiç tutmadı bak kızı. Yüzsüz ya. Sana sevgisinde kuşkulu bu. Aklı eskisindde büyük ihtimal.
  • Hey Allahım ya.. İnsanın biraz kendisine saygısı olur.. Bu kadar açık verirsen yarın bir gün yine başka arayışlara girer.. Senin o karışan aklına ben diyip bitir hikayeyi... Çok mu seviyorsun, görmeden yapamıyor musun?? Merak etme en kötü 2 aya adını dahi hatırlamazsın.. Ne aşklar gelip geçiyor buda bir şey mi dersin..
  • Sonra kızları anlamak zor kızlar neden bu kadar egolu falan. Bu kadar yüz verir onsuz yapamaaam beeğn diye ağlanırsanız her kız sizi parmağında oynatır. Seninle çıkarken bi anda seçenek haline gelmişsin ve hala düzelebilir miyiz diyorsun. Şuan o kız düşünmüyor o çocukla konuşuyor emin ol.
  • olum manyak mısın , benim sevgilim böyle diyicek , bırak demeyi eski sevgilisiyle mesajlaşıcak , bırak mesajlaşmayı adını anacak direkt s.... git kızım başka kapıya derim. bu kadar özgüvensiz olmayın. sevmek aşk falan değil ya başkasını bulamazsam korkusundasın , hazır olanı var olanı kaybetmek istemiyorsun , üşeniyorsun.

sen sımdı bunu kabul ederse k.bakma ama yarın bu kız threesome teklifiyle gelir. erkeksiniz şu kızların köpeği olmayın.
  • Herkes de gurur küpü. Hayır da pamuk ipliğine bağlı haysiyetinizi sevdiğiniz kız için elinizden geleni yapmak mı bozacak? Bence sen bırakmak istemiyorsan kızı bekle, gururun kırılacak diye niye istediğin birinden vazgeçesin? Gurur zaten insan yapması deli saçması bir şey değil mi? Gerçi sevgi de bir bakıma öyle ama sevginin getirisi daha fazla.
  • arkadaşlar gerekli cevabı vermiş. sakın devam ettirme, pişman olursun.

• Evlenirsen bununla golü atar sana sonunda

• böyle konulara çok yazmıyorumda sen daha ağır basıyorsun ne kardeşim?

çek git..

sen varken başkasını aklından bile geçiriyorsa aslında sen yoksun demektir.
  • Sen seviyorsun ama o seni sevmiyor bu kadar basit resmen başka erkek yüzünden seni geri plana atmış büyük ihtimalde yakında bırakır seni bence önce sen bırak
  • Kızla epey konustum, yine beni sevdiğini söyledi eski sevgilisi ile bi ilişki istemedigini bastan soylemişti zaten cocukmbuna baya yalvarmıs ama istememiş bu. Tek sorun anılar. 2 yıla yakın cıkmıslar baya vakit gecşrmişler alıştığım için yazdım ben ona, ama senı sevıyorum dedi. Haftaya bulusup herşeyi konusucaz , kız ama devam edicez büyük ihtimal falan dedi. gelişmeleri bildireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 26 Ağustos 2014; 16:07:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahaha abi biz türk kızlarıyla dalga geçiyoruz falan ama baya şeytan bunlar. muhabbete bak 'sen daha ağır basıyorsun' bakıcam. vay anasını be.. İnşallah her şey yoluna girer güzel bir ilişki yürütürsün ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

Dik durmayı öğrenmen ve karakterini koruman için güzel bir fırsat...

Büyük ihtimalle csb ama gerçeklik ihtimali de var. Şayet böyle ise bu duruma verilecek en güzel cevap.
    +90485762475
  • Kız ikinizden birini seçeceğim ama karar veremiyorum demiş bildiğin. Sen de hala seviyorum diye gez. Kendinize hiç mi saygınız yok anlamıyorum. Sizin gibiler yüzünüzden böyle iki paralık insanlar sırf kız oldukları için kendini bir şey sanıyor.

• Boyle alttan alma olmaz. Resmen aranizda secme yapacak. Simdi gozun gormuyor ama yaptigi yenilir yutulur cinsten değil.Biraz dusun dik dur. Sert ve iyi bir dille icini dok de en azindan rahatlarsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.