Şimdi Ara

İlişkim hakkında yardımınız gerek ( Sevgilimin eski sevgilisi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar. 5 Aydır güzel giden bir ilişkim vardı. 1 hafta öncesine kadar. Kız arkadaşımın eski sevgilisi hala sevgilimi seviyormuş,mesajlar falan atıyordu. 2 Yıl falan cıkmışlar sanırım her neyse. Bu eski sevgilinin mesajları yuzunden sevgilimin aklı karıştı ve ilişkimiz şuan bitme aşamasına geldi. Daha dogrusu bitme demiyelim,ara verdi kendisi. Seni cok seviyorum ama aklım karıştı toparlanıp düşünmeme,geçmişi unutup sana gelmem için zaman ver bana dedi. Bende anlayışla karşıladım ama konusuyoruz hala. Konusurkende soguk davranıyor dogal olarak ayrılmışız gibi. Geri dönme ihtimalin varmı bana diye soruyorum evet,sen cok daha ağırlık basıyosun düşüncelerimde ben onunla bi ilişki istemiyorum ama yaşadıklarımızıda unutamıyorum kafam karısık dedi. 10 Gün sonra bulusacagız sizce düzelme ihtimali varmıdır ilişkimizin ? Gerçekten cok seviyorum ayrılırsam kolay kolay toparlanabilecegimi düşünmüyorum napmam lazım bi fikir verirmisiniz ?

• yapacağın en kral davranış 10 gün sonraki buluşmaya gitmemek ve kafanda herşeyi bitirmek. ilişki olması için zorlasan bile bundan sonraki zamanlar sağlıklı geçmez artık bu düşünce ikinizinde zihnine girdi.
  • Kardeşim lütfen bunun csb olduğunu söyle bana.

Nasıl bi vicdan var sende?
    Hiç mi saygın yok kendine?

Hatun gözünün içine soka soka seni yedeğe almış.
    Neymiş?
    Ara verelim kafamı toparlıyayım 😃

Meali sen burada bekle ben bi eskiyi yoklayım olmazsa senle devam ederiz.

Bu kafayla gidersen bu kız sana aklının vicdanın hayal bile edemeyeceği tekliflerle gelip sendeki haysiyet şeref ne varsa yıkıp gidecek.

Karar senin karşim sen bekle böyle şeylere göz yum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O nasıl bir laf ya. Sen daha ağır basıyosun bir karar verecem vs tarzında... Ya bunların beyin cidden çökmüş. İnsanlık ahlak onur gurur kalmamış.
  • kısacası kız şunu demiş .. " bak kardeşim ben onunla 2 yıl geçirdim biraz ara verelim eğer olursa ona dönerim ama olmazsa sen de elimin altında dur sana dönerim"
  • Adamlığından utan şu girdiğin rollere bak.Kızın yedek sevgilisi olmuşsun sen hala...
  • Suratına bile bakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay bee kıza bak amma yüzsüzmüş
  • Sen bitirmezsen o bitirecektir.
    Acı bir tecrübe ile sabittir.
  • Dik durmayı öğrenmen ve karakterini koruman için güzel bir fırsat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Merhaba dostlar. 5 Aydır güzel giden bir ilişkim vardı. 1 hafta öncesine kadar. Kız arkadaşımın eski sevgilisi hala sevgilimi seviyormuş,mesajlar falan atıyordu. 2 Yıl falan cıkmışlar sanırım her neyse. Bu eski sevgilinin mesajları yuzunden sevgilimin aklı karıştı ve ilişkimiz şuan bitme aşamasına geldi. Daha dogrusu bitme demiyelim,ara verdi kendisi. Seni cok seviyorum ama aklım karıştı toparlanıp düşünmeme,geçmişi unutup sana gelmem için zaman ver bana dedi. Bende anlayışla karşıladım ama konusuyoruz hala. Konusurkende soguk davranıyor dogal olarak ayrılmışız gibi. Geri dönme ihtimalin varmı bana diye soruyorum evet,sen cok daha ağırlık basıyosun düşüncelerimde ben onunla bi ilişki istemiyorum ama yaşadıklarımızıda unutamıyorum kafam karısık dedi. 10 Gün sonra bulusacagız sizce düzelme ihtimali varmıdır ilişkimizin ? Gerçekten cok seviyorum ayrılırsam kolay kolay toparlanabilecegimi düşünmüyorum napmam lazım bi fikir verirmisiniz ?

bu gibi durumlarda yapılacak hareket direkt bağlantıyı koparmaktır. çok istiyorsa kendisi gelir zaten. o geldiğinde sen onu bunlara rağmen ister misin onu görmen lazım. bunu da yaşayıp görebilirsin.

bir diğer yaklaşım da, bırak gitsin onunla olsun. seninleyken onu düşüneceğine, onunlayken seni düşünsün. üzülen o olsun.

• Sakami bu muhabbet allah aşkına

• Sakin devam ettirme iliskiyi

• Herkes bitir diyor ama ben bu kızı sevıyorum beyler. Yanı kısa bı zamanda oldu ama görmeden yapamıyorum. Evet durum cok kötü bitirilmesi gereken bi ilişki ama ayrılınca toparlanamıcagımdan korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes bol keseden atmış ama söz konusu adamlık insanlık ne olursa olsun bi çırpıda bitirilemiyor bişeyler , sana gelince hocam uzun bi yazı yaz kıza bi karar ver de her geçen zamanda benim de aklım karışıyor geleceğimiz hakkında gibisinden , kolay gelsin..
  • Bro o bitirmeden sen bitir. Oyle sacma is mi olur eskiye karsi bi seyler var hala demekki ki ara verio. Tamamen bitirmis olsa eskiyi hic oyle bi sey ypar mi ve hadi yeniden seninle devam karari aldi dielim icin nasi rahat edicek ya hala o cocugu dsunuosa ya hala mesajlasiolarsa vb die. O nedenle uzatma direk ayril gercekten seni sevseydi ve seninle olmayi isteseydi ara filan vermezdi bunu bil ve bas tekmeyi gitsin ki ayrilinca da direk eskisiyle cikmaya baslar bu sozumude unutma hadi kolay gelsin.

• Hemen ara mesaj at.

Karar vermene yardım edeyim mi de?
    Evet derse. Seninle işim olmaz artık. Kime gidersen git yaz bitir.
    Hayır derse.
    biraz .öt olursun ama olsun. Zaten şu noktada sana söylediklerini bir güzel kabullenmişsin biraz .öt olmak koymaz sana. Sen yine de şöyle söyle hayır derse. Kararın umrumda değil. Benim seninle işim olmaz. Arama beni bir daha.

Arama beni bir daha lafı çok yaralayıcıdır.

Ulan bunları yaparsın. Kız ağlar sana geri döner sen de kabul edersen pişman edersin beni çok
  • oha la geçin karşıma ben seçeceğim demiş biraz gurur mübarek...
  • saçmalama ayrıl eski sevgilisini karıştırmış işin içine seni seçenekmişsin gibi hissettirmiş daha saygısızca ve alçakça ne olabilir ayrıl gitsin
  • herkeste böyle aşk doktoru kesiliyor ya hemen ayrıl,bırak hemen.Söylemesi kolay oluyor tabi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.