Şimdi Ara

İlişkim hakkında yardımınız gerek ( Sevgilimin eski sevgilisi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl bir insan seni dağıtabilir ki. .Biraz kendine değer ver be olum.
    Yedekte beklemek ne demek. Dışarıda seni bekleyen daha iyiler vardır.
  • hacım kusura bakma da nasıl bir miğde var sende. Milli takım yöneticisi sanki ara veriyo falan. Maç mı yapıyosunuz Allahını seversen. Ver yolu gitsin böyle sevgilin olup dert çekicene bekâr ol diğerlerine dert çektir.
  • Konu csb falan değil ilk önce şunu bi anlayın. Beyler ayrıl demek kolay, ama benım için bu o kadar kolay degil. Haklısınız dediklerinizde fakat ben bu kızı cıdden sevdim biliyorum dedikleri sindirilebilicek şeyler degil, kafamda ayrılmak gibi bi düşüncede var ama insan değer verşnce bu kadar kolay bitti diyemiyosunuz. Ayrılıcam ama bulusup konusmak ıstıyorum sadece yuzyuze konusulabilicek konular bunlar cunku buyuk ıhtımal o günde ayrılıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 28 Ağustos 2014; 18:33:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Konu csb falan değil ilk önce şunu bi anlayın. Beyler ayrıl demek kolay, ama benım için bu o kadar kolay degil. Haklısınız dediklerinizde fakat ben bu kızı cıdden sevdim biliyorum dedikleri sindirilebilicek şeyler degil, kafamda ayrılmak gibi bi düşüncede var ama insan değer verşnce bu kadar kolay bitti diyemiyosunuz. Ayrılıcam ama bulusup konusmak ıstıyorum sadece yuzyuze konusulabilicek konular bunlar cunku buyuk ıhtımal o günde ayrılıcam

kardeşim sevip de bırakmak kimin için kolay ki, ama konu dışı özelde senin gibi kaç konu gördük, sana arkadaşlar acı konuşuyorlar belki fazlasıyla, ama doğru konuşuyorlar, unutma kardeşim aşk mantığı geri plana iter hep, sen diyorsun ki ayrılmak kolay mı çünkü sevmişsin evet ama bir de senin yerine kızı koy ve bu soruyu soralım sana, ayrı kalalım demek seven insan için kolay mı, seni seviyorum derken nasıl kafası karışır, nasıl seni bir seçimin ortasına atar seven insan

hadi o kısım geçeli bir hafta olmuş taze mesele üzerinden gideyim, devam etme ihtimalimiz yüksek ne demek kardeşim, sana değer veriliyorsa senin verdiğin değerin paha biçilemez bir kıymeti vardır, senin verdiğinin değerin bir karşılığı yok, aşk vardır ya da yoktur, azı çoğu olmaz bunun, çok dirayetsizsin kardeşim kusura bakma, sen değmeyecek insan için kendini harcadın, onun tercihlerinden biri olmuşsun

ayrı kalalım dediğinde sen de ona ayrıl kalmak olmaz diyecektin, sen sevgini de aşkını da bir tecihin ateşine atmışsın değerini yitirniş artık bunlar, kendine yazık ediyorsun, kızın karşısına gittiğinde ipleri onun elinden alacaksın, seçilen olmayacaksın o da seçen olmayacak, ortada senin alternatifin de olmayacak, ya seninledir ya da değildir, elini masaya vuracaksın karşısında kukla gibi git dediği zaman gidecek gel dedidği zaman gelecek biri olmadığını bilecek

yoksa seni daha çok görürüz buralarda

• quote:

Herkes bitir diyor ama ben bu kızı sevıyorum beyler. Yanı kısa bı zamanda oldu ama görmeden yapamıyorum. Evet durum cok kötü bitirilmesi gereken bi ilişki ama ayrılınca toparlanamıcagımdan korkuyorum

Kardeşim kızı sevebilirsin çok çok sevebilirsin fakat sana yaptığı muameleyi erkeklik gururuna nasıl yediriyorsun ? Hepimiz aşık olduk hepimiz terk edildik fakat ben bu yaşıma kadar geldim aşk acısından ölen insan görmedim :) Bence ayrıl gitsin acı bir tecrübe olur fakat bir şeylerin farkına varırsın . Ve sakın unutma aşk kesinlikle tekrar kapını çalacaktır tecrübeyle sabit :)
  • Psikoloji okuyorsun kararı sen ver sence o kızın sana dönme ihtimali var mı? Hal ve tavırlarından.

Bence yok.

Birde dönse senleyken başka birini düşünen bir kızla olabilir misin?
  • Bak dostum böyle bi durumu sindirebilecek adama bizim oralarda "kavas " derler. Kendine gel şuan yaptıklarının farkında değilsin. Ilerde çok pişman olursun sadece dik dur ve gülümse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer adamı bir iki aylığına yoğun bakıma yollamak lazım da neyse artık.

it herif başkasının sevgilisine yürümesin bir daha.

bence sizin ilişkiniz fiilen bitmiştir kardeş. yani kız bu mesele için böyle bir ara istiyorsa zaten yeterince sevmiyordur seni.zaten bu ara verme ayağı bok ayağı.tecrübeyle sabit.
  • Haysiyet onur şeref kavramlarının bi erkek için önemini kavra sonra aşk yaşa sevgili yap daha çok bebesin

• Ayıp ya.Dünyada başka kız mı yok arkadaş?Ne çekip duruyorsunuz böyle arsızları?Anlayışla karşılanacak bir şey yok ortada.Mide bulandırıcı bir durum.
  • quote:

Merhaba dostlar. 5 Aydır güzel giden bir ilişkim vardı. 1 hafta öncesine kadar. Kız arkadaşımın eski sevgilisi hala sevgilimi seviyormuş,mesajlar falan atıyordu. 2 Yıl falan cıkmışlar sanırım her neyse. Bu eski sevgilinin mesajları yuzunden sevgilimin aklı karıştı ve ilişkimiz şuan bitme aşamasına geldi. Daha dogrusu bitme demiyelim,ara verdi kendisi. Seni cok seviyorum ama aklım karıştı toparlanıp düşünmeme,geçmişi unutup sana gelmem için zaman ver bana dedi. Bende anlayışla karşıladım ama konusuyoruz hala. Konusurkende soguk davranıyor dogal olarak ayrılmışız gibi. Geri dönme ihtimalin varmı bana diye soruyorum evet,sen cok daha ağırlık basıyosun düşüncelerimde ben onunla bi ilişki istemiyorum ama yaşadıklarımızıda unutamıyorum kafam karısık dedi. 10 Gün sonra bulusacagız sizce düzelme ihtimali varmıdır ilişkimizin ? Gerçekten cok seviyorum ayrılırsam kolay kolay toparlanabilecegimi düşünmüyorum napmam lazım bi fikir verirmisiniz ?

Benim de böyle bi durumum var,Adıyaman'da yaşayan Adıyamanlı bi sevgilim(bi sevgilim dediğime bakma hala benim için değerli). Sen nerelisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemun_baris -- 30 Ağustos 2014; 5:32:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

Dik durmayı öğrenmen ve karakterini koruman için güzel bir fırsat...

Büyük ihtimalle csb ama gerçeklik ihtimali de var. Şayet böyle ise bu duruma verilecek en güzel cevap.
    +90485762475

Csb derken ne demek istedin,csb ne demek?
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim böyle olduğu zaman kız eski sevgilisi ile dahada yakınlaşıyor her ne kadarda sen ağır basıyorsun desede , sen şuan yedeksin eğer eski sevgilisi işi pişirirse 10 gün sonra buluştuğunuzda yol vericek sana , bil istedim hazırla kendini

• Kardes Allah yardimcin olsun. Buradaki ergenlerin ayril lafina kanip da o sabit dusunceyle gitme bulusmaya. Uzun uzun konusun. Gerekirse kiz numarasini degistirsin. Kiza yardimci ol. Gecmisi unutmani saglicam, seni anliyorum anilar var ama biz birbirimizi bu kadar severken boyle seylerin bize engel olmasina izin vermeyelim tarzi cumlelerle kizin guvenini kazan. Kendinden emin konus. Baktin mirin kirin yapiyo o zaman gerisi sana kalmis.

Not: NoSky arkadas guzel yazmis. Ben sen cok seviyosun ayrilmayin diye bu sekilde yazdim ama maalesef gercekler acidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 30 Ağustos 2014; 13:47:16 >
  • Bi kere ara verildi mi bi kere kızın aklı karıştımı tamamdır o iş biter hiç buluşmaya gitme 5 aydır senle çıkıyor ve nasıl o mu sen mi diye düşünüyor? açıkça ayrılmış şuan senden ve senle ara verdiğine göre eski sevgilisiyle konuşuyor. 2 yıl çıktılar diyosun kız demekki sevmiş eski sevgilisine muhtemelen ona dönücek.
  • quote:

Merhaba dostlar. 5 Aydır güzel giden bir ilişkim vardı. 1 hafta öncesine kadar. Kız arkadaşımın eski sevgilisi hala sevgilimi seviyormuş,mesajlar falan atıyordu. 2 Yıl falan cıkmışlar sanırım her neyse. Bu eski sevgilinin mesajları yuzunden sevgilimin aklı karıştı ve ilişkimiz şuan bitme aşamasına geldi. Daha dogrusu bitme demiyelim,ara verdi kendisi. Seni cok seviyorum ama aklım karıştı toparlanıp düşünmeme,geçmişi unutup sana gelmem için zaman ver bana dedi. Bende anlayışla karşıladım ama konusuyoruz hala. Konusurkende soguk davranıyor dogal olarak ayrılmışız gibi. Geri dönme ihtimalin varmı bana diye soruyorum evet,sen cok daha ağırlık basıyosun düşüncelerimde ben onunla bi ilişki istemiyorum ama yaşadıklarımızıda unutamıyorum kafam karısık dedi. 10 Gün sonra bulusacagız sizce düzelme ihtimali varmıdır ilişkimizin ? Gerçekten cok seviyorum ayrılırsam kolay kolay toparlanabilecegimi düşünmüyorum napmam lazım bi fikir verirmisiniz ?

aynen resmen yedege almıs gibi kanka sen simdi iyi arastır kızı hipnoz yap ama ciddi anlamda yani telkinlerle onu kızın beyninden sil daha önce öpüştünmü bilmiyorum yan yana otur masada karsılıklı değil sahil kenarına felan gidin varsa nerdesin bilmiyorum istanbuldaysan bakırköye eminönüne felan git ama eminm önü kalabalık olur bakırköye git kıyıda oturup konusurken dön göz gözeyken kapat gözünü öp kızı .d fesat anlasılmasın ciddiyim bak myoje.com da öpüsmeye göre karsınızdakini anlayın gibi ibşey vardı bakın bulamazsanız yorum atın buraya ben bulur link atarım ordan taktik alın sıkı sarıl bırakma .d sağdan soldan okuyup edindigim fikirler :)
    işe yarıyor diyolardı

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Belkide konudaki en iyi yorum, tesekkür ediyorum hocam

Kız ile son durumlarım şu şekilde ;

Bana gelip özür diledi , Okan ( eski sevgilisi) ile konusmasının tek sebebini ona alışmasıymış. Bana ona karşı inan bişey hissetmedim sevmedim seni cok sevdim ama Ona alışmıştım, cok sacma seyler yaptım dedi. Kıyaslama olayını falanda unutmamı cok pişman oldugunu yazdı sürekli beni sevdiğini söyledi. Ben bısey yazmadım bulusmada konusuruz dedim. Whatsapp ve facebooktan falanda engellemiş çocugu annesinin üstüne yemin etti görüşmeyi kestim diye. Napmalıyım dostlar ?

• Kardeşim olumsuz konuşmak istemezdim ama sen yakında çok üzüleceksin, kızın kafası karışmış bir kere bütün olay burada, yarın öbür gün o kişinin bir mesaj daha atmasına bakar bu olay, Allah yardımcın olsun.
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Birinci cümleyi bitirmeden cevap yazmak istedim daha fazla dayanamadım. Hocam ciddi değilsiniz dimi? Ben bunları gelip buraya yazmaya utanırdım. Hadi hepsini geçtim hala gerçekten çok seviyorum bu durumu nasıl düzeltirim ihtimalini düşünüyorsunuz. Gerçekten kendinize biraz saygınız olsun. Bir toparlanıp kendinize gelin. Beni tercih konusu haline getiren kız arkadaşıma kesinlikle beni tercih etmemesini söyleyip o an tabir-i caizs "yol vermiştim" Size yakışan benim yaptığımı yapmaktır. İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok aşalayıcı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vnd3

Birinci cümleyi bitirmeden cevap yazmak istedim daha fazla dayanamadım. Hocam ciddi değilsiniz dimi? Ben bunları gelip buraya yazmaya utanırdım. Hadi hepsini geçtim hala gerçekten çok seviyorum bu durumu nasıl düzeltirim ihtimalini düşünüyorsunuz. Gerçekten kendinize biraz saygınız olsun. Bir toparlanıp kendinize gelin. Beni tercih konusu haline getiren kız arkadaşıma kesinlikle beni tercih etmemesini söyleyip o an tabir-i caizs "yol vermiştim" Size yakışan benim yaptığımı yapmaktır. İçinde bulunduğunuz durum gerçekten çok aşalayıcı bir durum

+1

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.