Şimdi Ara

İLK 100 BURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kyk ilk 100 bursunu alan birisi bana ulaşabilir mi ? Bursun şartları zamanı süresi gibi bilgileri bilen bir arkadaş da bana ulaşabilirse sevinirim :)

• ilk sene ocakta baslar,yilin 12ayi, ayin 5 i ile 10 u arasinda odeme, 1200 tl

ygs yada lys de ham puanda ilk 100 de olmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wukian -- 31 Temmuz 2016; 23:48:37 >
  • upp?
  • Hep işe başla veriyim sana 1200 TL temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilonpruva

Hep işe başla veriyim sana 1200 TL temiz
    eyvallah ortak yapı market miydi sizinki
  • Wukian W kullanıcısına yanıt
    kime ne zaman başvuruyorum hocam bir de tam şartlar neler onları bir bulmam lazım
  • Şart ilk 100 içinde olmak sadece.
  • alabaster kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 12 ay mı yoksa okula gidilen ayları mı kapsıyor?
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    O konu hakkında pek bir fikrim yok :(
    Teşekkür ederim yine de hocam :)
  • Up
  • 12 ay boyunca alabiliyormuşsun o bursu
  • ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    12 ay kardeşim. Hatta okul bitince 3 ay daha veriyorlar, geç başlıyor çünkü. Ocak'ta.
  • Justice- J kullanıcısına yanıt
    Hocam peki vakıf ünisinde olmam falan etkilemez değil mi ? Bir de her sene burs artıyor ya bana verilen de artacak mı?
  • Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Teşşekkür ederim hocam
    peki hamda girdim diyelim ilk 100e. tercih yapmadım ama. yine alırmıyım para acaba?
  • Ulan ne güzel be adamlar neredeyse asgari ücret alacak mis gibi hayatlarını yaşayacaklar o parayla yer içer evin hiç yoktan internetini filan öder hatta bir iki ayda bir eskorta bile gidilir of of çok özeniyorum gerçekten şu ilk 100'e girmişlere. Biz de ilk 100 bine girdik diye sevinelim hımmmmna
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamnotroll

peki hamda girdim diyelim ilk 100e. tercih yapmadım ama. yine alırmıyım para acaba?

İlk 100 e girip de tercih yapmayan Örneğine hiç rastlanmadığı için heralde kyk da buga girecek bir soru

Hani felaket olur yakınına bir şey olur vb gitmeyebilirsin ama en fazla dondurursun kaybolup, İlk 100 e girip de tercih yapmamak nedir ulan?
  • Yarın gel başla 1300 veriyorum. Ülkenin ameleyede ihtiyacı var
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Üniversite okuyordur zaten benim gibi o zaman belki tercih yapmayabilir, ona da veriliyor diye biliyorum :-)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.