Şimdi Ara

İLK 100E GİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giren arkadaşlar bunun ,çin nasıl çalıştı hangi kaynakları çözdü, günde kaç soru çözdü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlefrusciante -- 26 Eylül 2016; 23:54:49 >

• Uppp. İlk 100 olmasada hadi ilk 1000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 100de 100 kisi var bunlardan birinin foruma uye olma ihtimali,bu saatte forumun ygs lys bolumunde olup konuyu gorme ihtimali cok dusuk.Ilk 100e girenler zaten boyle tavsiye konulari acmiyor senelerdir bilincindeler bu isin.

• ygs birincisinin röpartajı vardı ve o da bu forumdandı duyduguma göre. Şöyle diyordu '' hayvan gibi çalıştık '' youtube da videosunu bulabilirsin. Sihirli değnek yok, hayvan gibi çalışıyorlar onun da dediği gibi
  • Bir hocamız ilk 100 deki adamla ilk 1-2 k daki adamın sınava girerken bilgi olarak bi farkı yok demişti. Geriye kalan sınav anı stress çevresel etkenler fln bencede.

• Son bir seneni yemeden içmeden geçircen hocam başka caresi yok

• Yeşil türbede 2 tavaf, 1 hatim yaparsan, ilk 1000 garanti. Ümre olmadan ilk 100 sözü veremem.
    Galiba bu tarz bir şey bekliyor, konuyu açan. Başarı elde etmenin tek bir yolu var, çalışmak.O, dereceye girenler şunu mu çözsem bunu mu çözsem diyeceğine, ikisini de çözeyim diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ygs-2 de 4k ydım yukarda arkadaşın dediği gibi ilk 100 e giren birini burda bulmak çok zor.4k nerdee ilk 100 nerde ama görmüşken konuyu bir yazım bulunsun bari.Günde 200-300 arası değişen soru çözümü yaptım.Günde 5-6 saat çalışma süresi.Bol bol deneme çözdüm(11 le beraber 65+).birey b beyaz kapağın ygs kısmını bitirdim.Birde hocaların elimize sıkıştırdığı irili ufaklı testleri çözdüm.sayısı-adeti-yayını tarzı şeyleri hatırlayamıycam ama 65+ denemedeki soru sayısına yaklaşmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.