Şimdi Ara

İlk 10K Burs İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hocam kizlar daha sansli bizim okuldan mezun olan 3-4 kisi turkan saylanin vakfindan aliyordu ama ben bursumu alam barlarda yiyem degil sadece duzenli etkinlikler vs var katilman lazim burs alirsan

sehrindeki is adamlarina bak onlardan burs veren vardir mutlaka vakif dernek vs isleri yorar insani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Temel bilim seçersen Tübitak 5-10 bin arasına 1500TL veriyor, sanırım Bilkent 1000TL veriyor, AGÜ bedava kalacak ev+laptop veriyor para veriyor mu bilmiyorum, bir öğrenci evi iki kısımdan oluşuyor bir kısımda 3-4 öğrenci kalıyor çamaşır makinesi vs. Ortak.

• üniler kendileri vermiyor mu hiç burs. illa vakıflarla uğraşmak mı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aidenholmes19

Temel bilim seçersen Tübitak 5-10 bin arasına 1500TL veriyor, sanırım Bilkent 1000TL veriyor, AGÜ bedava kalacak ev+laptop veriyor para veriyor mu bilmiyorum, bir öğrenci evi iki kısımdan oluşuyor bir kısımda 3-4 öğrenci kalıyor çamaşır makinesi vs. Ortak.
    Müh. için vermiyorlar mı
  • Tübitak için sorduysanız yok hocam zaten işin esprisi öğrencileri temel bilimlere yönlendirmek. Fizik,kimya,biyoloji,felsefe,psikoloji,edebiyat vs. Seçerseniz var sadece 25 bine kadar veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    İlk 100 bursu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gittiğin üniversiteye göre de değişiyor. Bazı vakıflar hem sıralama hem de üniversite şartı koyuyorlar. Genel olarak ilk 10 bine girip köklü bir üniversiteye de gidersen burs bulabilirsin maddi durumunuz çok iyi değilse. Ama tıptan başka bölümü doğru dürüst sıralama ile almayan üniversiteye gidersen biraz zorlanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent eğer yerleştiğin bölüme tam burslu girdiysen ve sıralaman 10k içerisinde ise (dil öğrencileri için ilk 250) yurtta kalmayı tercih edenlere iki kişilik ranzalı veya karyolalı odalarda ücretsiz konaklama ve aylık 900 lira burs veriyor. Eğer yurtta kalmayacaksanız da bursunuz 1200 tl oluyor.

Detay :http://w3.bilkent.edu.tr/www/burslar/
  • Eyvallah beyler cevaplar için
  • aidenholmes19 A kullanıcısına yanıt
    İşin içinde tubitak varsa zaten uzak duracaksın
  • Torku universite acti 5 yillim filan, cok fazla burs veriyorlardi. Akademisyenlerini incelemistim kaliteli duruyordu. Odtu mezunu geneli, yurtdisinda da yapmislar bir seyler.

İsteyenler incelesin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.