Şimdi Ara

YDT İlk 100 Bursu Çalışma Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngilizce öğrenme hedefim var bu da beni motive eder hem disiplin sağlar düşünceleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 25 Ağustos 2018; 3:12:16 >

• Hocam yanlış anlamayın ama açtığınız çoğu konuda ''Şurada bir demir yığını gördüm , acaba nasıl uçak yaparım'' havası alıyorum.

Hedef edinmek iyidir ama ingilizceniz pek yokken ve tıp okurken , ingilizce çalışıp ilk 100 e girmekten bahsediyorsunuz.Bize sormanıza gerek yoktu . 1-2dk düşünseniz mantıksız olduğuna kendiniz de kanaat getirirdiniz.

Böyle bir hedefiniz varken en azından hazırlık okumayı düşünseydiniz
  • Ses kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tıp okumayı aksatma o da lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl hazırlanıp yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 25 Ağustos 2018; 2:13:43 >
  • 105 tyt 75 üstü dile gelir bu da bayagi zor

• yds'de ilk 100 yapmak ingilizce'yi yeni öğrenecek biri için çok çok zor bu sınava akademisyenler de giriyor unutma.
  • nickiolmayann N kullanıcısına yanıt
    hocam yds değil ydt üniye girerken girdiğimiz:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk 100 bursu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yanlış anlamayın ama açtığınız çoğu konuda ''Şurada bir demir yığını gördüm , acaba nasıl uçak yaparım'' havası alıyorum.

Hedef edinmek iyidir ama ingilizceniz pek yokken ve tıp okurken , ingilizce çalışıp ilk 100 e girmekten bahsediyorsunuz.Bize sormanıza gerek yoktu . 1-2dk düşünseniz mantıksız olduğuna kendiniz de kanaat getirirdiniz.

Böyle bir hedefiniz varken en azından hazırlık okumayı düşünseydiniz
  • Hocam düşündüm hazırlık okumayı lakin sene kaybım olacaktı yine bunu göze alamadım.

Lisede belirli bir temelim vardı yani sınıfta gramerde falan iyiydim.

Listening ile speaking nerdeyse yoktu fakat bu sınavda ona gerek yok, zaten ingilizce öğrenmeyi de planlıyorum.

Bunu bu sınavla da iyice pekiştirsem, neden mantıksız olsun ki?
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    o zaman olabilir tyt'yi yüksek tutarsan. sınav ingilizce'si için bazı taktikler var işte şu kelimeyi görürseniz şunu yapıştırın gibisinden onları bir araştır istersen. bir de kitap alacaksan yabancı yazarların değil yerli yazarların yazdığı ingilizce çalışma kitaplarını al. çünkü türkiye'deki sınav ingilizce'si elin george'unun konuştuğu ingilizceden farklı oluyor maalesef gdkjsgd
    Çalışmanız mantıksız değil , ilk 100 bursu gibi bir hedefiniz olması pek mantıklı gelmedi.

Çalışmanız konusunda teşvik edebilir mi bilemem ama ben genelde hedeflerin gerçekçi olması gerektiğini düşündüğüm için mantıksız yorumu yaptım.
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim hocalarım:)
  • Ydt sorularını inceledin mi kel ? Gittikçe yds ayarına yaklaşıyor sorular. Her soru tarzından 2şer soruya bak derim. Seneye olmaz ama birkaç sene sonra belki yapabilirsin. Başarılar.

• baba ben almancadan girdim bu sene rasgele öylesine bi de 35 dk da bitirdim sicaktan bide ayt den sonra oldugu icin bunaldigimdan ona ragmen 69-11 di ve tyt arti obp ile 1232 gelmisti yani ingilizce de almancadan cok daha kolay oldugu icin sinav zorlugu acisindan bence günde 1 saat baksan kelimelere bide kaliplara falan yapabilirsin rahat
  • Eyw hocam, deneyeceğim gibi.
  • güls and roses kullanıcısına yanıt
    Hocam inceledim.
    Full anlam sorusu gördüm.
    Evet grammar soruları dışında kelime ve teknik bilmek gerekiyor. Anlan sorularında çok hileli sorular var. 1 kelimeyle sazan avlayan sorular var. Grammar zaten maalesef ezber.

• hocam kelime ezberleyin her gün çok yardımcısı oluyor

ingilizce altyapın varsa rahatlıkla 65 üzerine çıkarsın biraz çalışmayla 75 üstü olur

başarılar hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.