Şimdi Ara

İlk 10k kaynak tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
6
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 10k için ygs mat geo ve fenler için önerilerinizi almak istiyorum hepsine de yazabilirsiniz tek tek de yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs mat
    1-karekök
    2-üç dört beş
    3-rop ve apotemi problem
    4-denemeler

fenler
    palme
    fizik için ayrıca nihat bilgin birey olabilir
  • Sagolasin devam beyler up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_pontocerebellare -- 31 Temmuz 2017; 0:44:33 >
  • Tavsiye vermeyi 2k ile kaçırdım aqq

• muzdaripstudent2 M kullanıcısına yanıt
    :) gelişi güzel yazdım buyur paylaş deneyimlerini tebrik ederim

• İlk 10k kaynak tavsiye

Diğerlerinden farklı olarak verebileceğim tavsiye bunlardır. Lys 1 den çıkıp 1 haftada bunları hatmedersen sırtın yere gelmez. Yeni müfredatla aşırı uyumlu. Meb kitapları baz alınarak hazırlanmış. Son haftaya kadar birçok konum boştu bunları son 1 hafta sırayla baştan sona okudum çok yararı oldu. Her birine 1 gün ayırsan yetiyor.

• Ygs deneme çıkmış sorulardan önce çözeceğin son deneme " endemik" olmali bence

• Ygs kimya: palme sb tek başına yeterli
    Ygs biyoloji: palme konu anlatımı + soru bankası mutlaka çözülmeli, ek olarak 1 soru bankası daha çözmeni tavsiye ederim. diğer derslere göre çok daha hızlı gidiyor çünkü sorular, vakit konusunda sorun yaşamazsın.
    Ygs fizik: palme soru bankası ve konu anlatımı aynı şekilde olabilir, mutlaka demiyorum nihat bilgin, bilfen, fen bilimleri gibi kaynaklarda olabilir..
    Ygs matematik: karekök, üçdörtbeş ikilisi yeterli olur bence
    Ygs geometri: Birey b olabilir, bilgi sarmal ygs-lys geometri olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys ye çok ciddi çalış.fizik ve biyolojiyi ygs lys diye ayırma baştan sona kadar bitir. ygs den önce mutlaka lys de ilerlemiş ol,kaynak olarak mat karekök sb ygs lys ikisi de süper,limit türev integral için apotemi fasiküllerinde tek bir soru bırakmayacak şekilde bitirirsen soru kaçırmazsın,ben bu sene limit türev integralden soru kaçırmadım ve sadece apotemi çözdüm.Kitap dışında hem ygs hem lys için bol bol deneme çözmmeezsen istediğin kadar sb bitirmiş ol faydasını göremezsin,özellikle 345 in denemelerini öneriyorum.ayrıca kimya için sadece simetri öneriyorum
  • muzdaripstudent2 M kullanıcısına yanıt
    Sağolasin

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler tavsiyelerin için

• Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Sağol tavsiyeler için

• ananananan A kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • uppp
    Hocam şuan ortalama denemelerde matematikten 25-30 net kesin yapıyorum.Daha hala üstün körü konu eksiğim var.
    Sizlere bir kaç sorum olacak;
    1-Matematik soru bankasına devam mı edeyim yoksa mat denemeleri alıp çözeyim mi,hangisi daha faydalı olur?
    2-Şuan da matematik kulübü ve eksen kafa dengi çözüyorum,karekök onlara göre nasıldır,karekök kesinlikle çözeyim mi?
    3-Karekök LYS geometride iyi midir.Bende bilgi sarmalı var onla devam etmeli miyim?(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elwingtr -- 31 Temmuz 2017; 0:0:44 >
  • matematikte hala kou eksiğin varsa o konuları çalış ve sb den çöz. ben ygs matematik için sadece karekök sb çözdüm,faydasını gördüm,ama yapamadığım her soruyu da hocalarıma çözdürdüm. bence şuan hala sb den devam et,yıl içinde karekök+deneme şeklinde ilerleyebilirsin ki ben öyle yaptım. bir de ygs matematik sınav anına göre değişir denemeler sana pratiklik katar ama her zaman aynı sonucu alamazsın bi çok düşük bi çok yüksek netler gelebilir
    Teşekkürler hocam.
  • Elwingtr E kullanıcısına yanıt
    rica ederim,yardımcı olmuşumdur umarım,kolay gelsin
  • Kaflar sonrası biraz kalın bi sb çözmek yetmez mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.