Arif Erdem.....Hakan Şükür George Hagi.....Suat Kaya.....Okan Buruk.....Ümit Davala Ergün Penbe.....Bülent Korkmaz.....George Popescu.....Capone Claudio Tafarel Kalbimizde her zaman olacak onbir.
1-Tafferel 2-Prates 3-Capone 4-Popescu 5-B.Korkmaz 6-Emre 7-G.Hagi 8-Prekazi 9-Mario Jardel 10-Metin Oktay 11-Hakan Şükür bana göre işte budur.
quote:Orjinalden alıntı: BaRoS_35 1-Tafferel 2-Prates 3-Capone 4-Popescu 5-B.Korkmaz 6-Emre 7-G.Hagi 8-Prekazi 9-Mario Jardel 10-Metin Oktay 11-Hakan Şükür bana göre işte budur. evet bu kadro gerçekten iyimiş ama kalede simoviçte olabilir
1-)mondragon 2-)ümit davala 3-)popescu 4-)ergün 5-)tugay 6-)okan 7-)emre 8-)Hasan 9-)Hakan şükür 10-)hagi 11-)Jardel yedekler sölemeden geçemeyeceğim isimLer 12-)Bülent kaptan 13-)Suat 14-)kubilay 15-)İllie
taffarel fatih akyel bülent korkmaz hakan ünsal popescu prekazi hagi okan emre hakan şükür metin oktay benim kadrom
mondragon van gobbel bülent korkmaz popescu tugay emre GEORGE HAGİ prekazi METİN OKTAY mario jardel tanju
-------------------taffarel capone-----popescu-----kaptan-----ergün prekazi------okan---------emre------hagi ---------metinoktay-----hakan yedekler mondragon song jardel prates tugay . . .
--------------------------Taffarel--------------------------------- ---ümit d.-------popescu---------kaptan bülent-----------ergün------ -------okan buruk--------emre---------tugay------------HAGI--------- --------------------HAKAN----------------arif---------------------- TEKNIK DIREKTOR:IMPARATOR FATIH TERIM