soru başlıkta |
ilk 20 k ya girenler ne kadar burs alabilir
-
-
Annen baban ayriysa ya da gazi şehit çocuğuysan çok. Diğer türlü maddi duruma göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squewewe -- 25 Ağustos 2023; 18:46:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
0 lira bereket versin
kyk çıkabilir, tev vs gibi yerlere başvurursan onlar da çıkabilir ama sıralamandan dolayı değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok öyle hiç bir durum
-
1.6k yaptım tanıdıkların tanıdıkları dışında kyk dahil 1 kuruş burs bile gelmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Ağustos 2023; 19:25:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 sanırım
gelir durumun düşükse, ailende şehit-vefat eden-gazi varsa veya başka bir özel durumun varsa sıralama fark etmeksizin çıkar. öbür türlü zor.
-
0 tl knk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okuduğun vakıf üni’nin bursunu almıyorsan, kyk çıkmadıysa ve extreme durumun yoksa(şehit yakını gibi) 0 lira muhtemelen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam geçen sene microfon.co diye bir siteden yaptım çoğunu bu yıl da orayı düşünüyordum
Özel şirketleri bilemedim ama biraz dilencilik gibi geliyordu k yüzden hiç mail atmadım, bir de durumum kötü değil çok şükür, eğer tanıdıkların tanıdıkları dediklerim atmaya devam ederse muhtemelen çok üzerinde durmam
kyk bursu var onun disinda herhangi bir burs alamadım
ODTÜ fizikte okuyan bir kız temel bilim, ODTÜ bursu , başka burslar vs vs baya burs alıyordu bizim sınıfta , hali vakti de yerinde bı kızdı. Sırf zevk için seansı 200 TL olan fal baktirmaya gidiyordu Kızılay da her hafta.
Aynı şekilde ODTÜ madende okuyan biri de asgari ücret aldığını söyledi, yanında başka burslar da vardı
Çeşit çeşit insan var be ODTÜ fiziğe gireceksin her hafta fal.icin 200 lira mikileceksin hayat değişik be abi
Yks siralamasi kesinlikle zekayı olcmuyor. Esşek yine eşşek. Malın tekiydi zaten.
Umudunuzu kesmek istemem ama çok yüksek bir şey çıkacağını sanmıyorum.Ben 3k yaptım ama 2k-3k burs anca bulacam sanırım.Baktığım yerlerin %90’nın şartı başka bir kurumdan burs almamak.Bir burs aldıysanız bile 2.burs bulmak imkansız neredeyse.KYK bursu ve belediyelerin sağladığı burs olanaklarına bir bakın.Siz belediyeniz de sağlıyor mu diye bakın.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
0 lira bereket versin
kyk çıkabilir, tev vs gibi yerlere başvurursan onlar da çıkabilir ama sıralamandan dolayı değil |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X