Bildirim
İLK 25K ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nickindeki sıralamaya göre çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam artık olmıyacağını fark ettim o yüzden o benim için bir basamak ilk hedefim 25 30 k arası birşey yapmak hakkımızda hayırlsıı olsun ne diyeyim sizin tavsiyeleriniz nelerdir
-
Hocam yerinde olsam zamanimin %75 ini ayt ye ayirirdim. Geri kalan zamanimda da tyt Türkçe ve matematik netlerimi yükseltmeye harcardim. Ne yapip edip gelişigüzel olmayacak şekilde konulari sinava 1,5 ay kalincaya kadar bitirirdim. Son 1,5 ay ise ayt bölüm denemeleri +tyt bölüm denemeleri (tüm dersler)+ haftada 2 ayt genel denemesi+ haftada 2 tyt denemesi
Son 1,5 ay eğer gün içinde zamanim kalirsa da tyt sosyal ve fen için ayriyetten biseyler yapmaya calisabilirdim. -
hocam kolejdeyim o yüzden günde 7 8 saat canlı dersler var bana kalan zaman günde ortalama 6 7 saat çalışmam için o yüzden dediğniizi nasıl yapabilrim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam yerinde olsam zamanimin %75 ini ayt ye ayirirdim. Geri kalan zamanimda da tyt Türkçe ve matematik netlerimi yükseltmeye harcardim. Ne yapip edip gelişigüzel olmayacak şekilde konulari sinava 1,5 ay kalincaya kadar bitirirdim. Son 1,5 ay ise ayt bölüm denemeleri +tyt bölüm denemeleri (tüm dersler)+ haftada 2 ayt genel denemesi+ haftada 2 tyt denemesi
Son 1,5 ay eğer gün içinde zamanim kalirsa da tyt sosyal ve fen için ayriyetten biseyler yapmaya calisabilirdim. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X