Şimdi Ara

ilk 2k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni 12ye başlamış bir sayısal öğrencisiyim ve ortalama üstü-iyi bir fen lisesine gidiyorum. eylülün başındayız ve 75 80 net civarlarındayım tytde. acaba önümdeki 1 yıl boyunca derslerimi sıkı tutsam yks sayısalda ilk 2bine girebilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• girebilirsin hocam. bence 10kdan sonrası psikolojinize bağlı, ne kadar koruyabilirseniz o kadar iyi yaparsınız. sınav şansı da lazım tabii

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu dönem o netlerdeydim ben de, yaparsın

• En iyisi için çalış; en iyisinin biraz altını bekle, onun da altının gelme olasılığını aklından çıkarma derim ben hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girebilirsin de giremezsin de bu aylardaki netlerin çok fazla bir önemi yok. Geçen sene bu zamanlarda 85-90 netlerdeydim.(MSÜ'de 4k yapmıştım.) mayıs gibi 110 netlere kadar çıktım ama sınavda 98 net yaptım. Arkadaşların dedikleri gibi ilk 20 binlerde sıralama sınav anına ve psikolojisine bakıyor. Bence şu sıralamayı yapabilir miyim sorusundan daha çok şuan eksiklerine odaklan. Ama şu dönem için gayet güzel tyt netlerin var. Başarılar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: phantonişko

bu dönem o netlerdeydim ben de, yaparsın

Teşekkürler de sen kaç yaptın sınavda

• Ben de aynı soruyu ea 1k için sorayim hocam tyt 70

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LaurenceBarnes_ L kullanıcısına yanıt

1.1k

• Tamamen sana bağlı. Bu netlerden başlayıp yapan da var. Bu netlerden daha yukarıdan başlayıp 15k'dan kötü yapan da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.