Şimdi Ara

10- 30k için mühendislik çok saçma olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ankara istanbul ve top 5 universite dışında neredeyse her okul anadolu(Taşra) universiteleri olarak değerlendiriliyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatında hiç sevmeyerek bir iş yapmadınız mı qq ne demek önemli olan para. Ben de o düşünceye kayıyordum tercih döneminde bizimkiler diş yazdırıyodu sermaye de var çünkü yer açardım rahatlikla. Sonra şehirdeki en tastaslı dişçiyle ( tesla ile sıfır x5 i var qq ) hasbihal ederken dedi ki
    Ben sınava hazırlanırken odtü ee istiyodum gelmedi mecbur diş yazdim. Şuan ne kadar çok kazanip işimde iyi olsam da içimde bi ukte kaldı dedi. Ne yaparsam yapayım o eziklik hissini atamadim demişti. O an onu allah gönderdi herhalde karsima. Ben de disleri sildim

• Hayatımda sevmeyerek iş yaptım, önemli olan para. sevdigin iş cart curt saçmalıktan ibaret. 10- 30k için mühendislik çok saçma olması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PARA GELIYORSA ISINIZI SEVERSINIZ KARDESIMM. SEVİYORUM DEDİĞİNİZ İŞTE BELEŞE ÇALIŞIRIM DEMİYORSANIZ SEVIYORUM DEMEYIN. TOP UNİ DIŞI MUHENDISLIK OKUYUP 18-20K ALACAGINIZA TIP OKUYUP 60-70K ALIN DİYORUZ TOP UNİYE SES YOK ZATEN İLK 5 10K MUH YAZIN..

• Bu forumda aynı şeyler tekrar tekrar gevelendikten sonra çok yeni bir fikri öne sürmüş gibi konuşan elemanlar beni çok tilt ediyor. Hacım bilmiyorsan araştırmadan neden böyle bir şey biliyormuş gibi vaaz veriyorsun anlamıyorum. İsteyen yapıyor oluyor azıcık LinkedIn üzerinden profil araştırması yapsan nerelerden nerelere gidilebildigini görürsün çok zamanını da almaz. Yapabilen isteyen adam tıp okusun zaten ama bu bölüm sadece para için yapılabilecek bir bölüm değil sadece.

• BANA GÖRE ytü makine altına gidilmez o da deli gibi ileri çekiyor bu sene 20k olursa şaşırmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Awq tıp herkesin yapacağı meslek değil para icin okuyorsaniz uzakyol kaptanı olun.

• stinsonbackagain S kullanıcısına yanıt
    yeni bir fikir sürdüm demiyorum top ünilerde ceng ie ee daha mantıklı ama ortalama unilerde okuyacagına tıp diyorum. evet dedigin gibi iyi yerlere gelen var ama iyi yerlere gelmeyenler de var onları da arastırdıysan görmüssündür

• Top üniversitelerde düşünüldüğü gibi degil mezun olup piyasaya çıkınca hayal kırıklığına uğrayıp çok üzülürsünüz gençler gözünüzde büyütmeyin

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt

Neden dayı

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt

Muhtemelen siz o şekilde değerlendiriyorsunuz ama Ankara = İstanbul = İzmir, gerisi Anadolu.

• max başlangıç ücreti 20k

ktü ee mezunu kuzenim bile aralıkta baya büyük bi firmada 3.5 4 asgari arası başladı ag

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.