Şimdi Ara

ilk 5 clan liderleri veya krallar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 5 clan liderleri veya krallar.. Uskoda bulunan üst düzey kullanıcılarla yapcagım görüsmede binevi sponsorluk adı altında uzun zamandır var olan gaming'imize dahil etmek istiyorum. ismini burda acıklamıcagım fakat bu kisilerin attıgı msjlarla eger gercekten onların oldugunu görürsem onlara ismimi ve şartlarımı ve gaming'imizin yapısını onlara getircegi avantajları bize kazandırcagı acıklayacagım. Ha ben bunlar icin item char vb bisey mi istiyorum hayr. Avrupada mücadele eden Call Of Duty 2 - Counter Strike 1.6 - D.O.T.A - Team Fortress 2 profosyonel takımlarımızla birlikte bi baska oyun olan Knight Online dünyasındada ismimizi temsil etmelerini istiyorum. Bu sayede kendilerine özel siteleri, forumları, video arşivlerini yapabilcekleri imkan saglacaktır. Özel mesajla irtibata geciniz

• Konu Güncel.
  • Konu Güncel..
  • söylediklerinden tam olarak bişey anlamadım ama up
  • quote:

Orjinalden alıntı: wertq_asdfg

söylediklerinden tam olarak bişey anlamadım ama up

yani başarılı olan oyunda ismi duyulan clan ve krallar ya da tek kişilere sponsor olmak ve sponsoru ana amacı gereği reklam yapmak istiyorum diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bugraloji

quote:

yani başarılı olan oyunda ismi duyulan clan ve krallar ya da tek kişilere sponsor olmak ve sponsoru ana amacı gereği reklam yapmak istiyorum diyor

Burda kastettigim krallık olayı kendi clanı ilk 5'te bile olmasa belirli bi pozisyonda oldugu için onada avantaj saglarım diyorum :) yani bireysel bi sponsorluk yok ortada.. Konuştugum kişi clan ismini benim gamingimin adını vericek hepsi bu

• quote:

Orjinalden alıntı: bLdLss

quote:

quote:

Burda kastettigim krallık olayı kendi clanı ilk 5'te bile olmasa belirli bi pozisyonda oldugu için onada avantaj saglarım diyorum :) yani bireysel bi sponsorluk yok ortada.. Konuştugum kişi clan ismini benim gamingimin adını vericek hepsi bu

Bugün gelişmiş serverlerin hiç birinde bu uygulamayı yaygınlaştırabileceğine inanmıyorum çünkü oyuncuların yıllık emekleri bağışlanmıs durumda milyon np bagış yapan playerler var bu seviyedeki clanlara remake attırabilmen imkansız. ancak clan name change scrooll alırsın ama oda sana tuzluya patlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm peki bu ne kadar bileniniz var mı pek bilgim yok yeni cıkan şeylerden
  • clan name scrol şu anda aktif değil..yapacağın şey o gammingin logosu falan var ise onları yapabilirsin..Bundan ötesi çok zorlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 2 Temmuz 2009; 20:49:27 >
  • Bu yapabilcegim şey belki ionia'da mümkün olabilir. Ya da diger kabul edenlerde ulaşabilir
  • bu arada CS takımınıza girebilirmiyim 2002-2003-2004 te WCG ler fln katılmıştık 1.6 çıkınca takılmıyoruz pek şimdi sourcede takılıyorum arada..Neydi zamanında be sananeler anetler 56k dial-upla girmeye calısırdık cafede biri nete girince dövecek kadar olurduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 2 Temmuz 2009; 22:53:03 >
  • CS:S takımımız mevcut degil ne yazıkki =) Diger cs1.6 kadromuzun ihtiyacı oldugunu sanmıyorum :)
  • Kral veya ilk 5'te değilim ama Ionia'da 71/74 lv charım var. Grade 3 clanım var, sponsorluk olayı var ise clanı remake yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökhΛn

Kral veya ilk 5'te değilim ama Ionia'da 71/74 lv charım var. Grade 3 clanım var, sponsorluk olayı var ise clanı remake yapabilirim.

Ayrıca bunları bronze premium ile yaptım, bir sponsorum olsa neler yapardım.
  • Güncel
  • bu olayı hangi serverlarda yapmayı duşunuyorsun acaba
    turm serverlar icin paran yetmez 15 tl x36 kişi x5 her bir server icin ortalama 3000 tl herkese bronz pre aldıgınızı faredersek fiyat bu her bir server icin 3000 tl
    10 serverde bunu yapsanız 30000 tl
    ayrıca sunuda ilave etmeliyim ki
    ilk 5 de oynayanların %75 i bu oyunu zerre kadar bilmeyen adamlar
    ilk 5 e girdi diye oyunu iyi biliyor anlamına gelmiyor

ancak soyle olabilir
    oyuncluguna guvnen adamlar ile klan kurarsınız
    her serverdan bir klan çıkartırsınız
  • quote:

bu arada CS takımınıza girebilirmiyim 2002-2003-2004 te WCG ler fln katılmıştık 1.6 çıkınca takılmıyoruz pek şimdi sourcede takılıyorum arada..Neydi zamanında be sananeler anetler 56k dial-upla girmeye calısırdık cafede biri nete girince dövecek kadar olurduk

bugra gece gece güldürdün beni..56 k zamaninda aynen nete biri girince kudurup deli olurduk:=)
    bu arada yukarda konuyu acan arkadasimada dusunceleri dogrultusunda kolay gelsin diliyorum..zor ama imkansiz degil dusundugu seyleri yapmasi.Belkide ilklerden birini sen baslatmis olursun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: Larry

quote:

bu arada CS takımınıza girebilirmiyim 2002-2003-2004 te WCG ler fln katılmıştık 1.6 çıkınca takılmıyoruz pek şimdi sourcede takılıyorum arada..Neydi zamanında be sananeler anetler 56k dial-upla girmeye calısırdık cafede biri nete girince dövecek kadar olurduk

bugra gece gece güldürdün beni..56 k zamaninda aynen nete biri girince kudurup deli olurduk:=)
    bu arada yukarda konuyu acan arkadasimada dusunceleri dogrultusunda kolay gelsin diliyorum..zor ama imkansiz degil dusundugu seyleri yapmasi.Belkide ilklerden birini sen baslatmis olursun.

İnternet Açtırmak İçin Ayri Para Öderdik :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.