Şimdi Ara

ilk 500 itü ceng yazılır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
3.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Od*ulu ituluden 2k daha fazla alacak diye bir kaide mi var mk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orada karşılaştığım lisans ve yüksek lisans ehm ögrencilerinin 2 3 tanesiylede konuşuyorum ayrıca. Hepsinin söylemleri de gözlemlerim yönündeydi. Sadece bazı hocaların ingilizce konusunda geri kaldıkları konusunda hak verdiler. Fakat bu oran %20 25 civarı olduğundan ders seçimi öncesi ufak bi araştırmayla hiç birine denk gelmemek gayet kolay:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorman bile hata yapılacak en iyi tercih itü ceng

• itsalexmoran İ kullanıcısına yanıt
    Hocam yukselis sadece cengte olacak yani baska bolumler etkilenmeyecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marxınsakalı M kullanıcısına yanıt

Ceng ve elektronik haberleşmede olur diye düşünüyorum. Diğer bölümlere ilk1000den tercih olmaz zaten.

• calışmak istediğim alanda yurt dışı masteri sonrası yurt dışında çalışmak hedefim. Akademisyen olma gibi bi durumum yok.

• Yuhh direkt yaz knk İTÜ hem eğitim kalitesi olarak da iyi

itü düşünenlerin olduğu bir discord,telegram grubu falan iyi olabilir aslında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    buna pek inanmadım abartılı geldi :/

• Direk yaz hiç düşünme

Tebrik ederim , bence çok mantıklı karar almışsınız .İtü son zamanlarda çok fazla atağa kalktı öğrenci bazlı olmayan sistemini artık bitiriyor ve öğrenciyle beraber çalışmaya başlıyor. Hele 377 ile idealist bir şekilde ehb seçecek birisi için çok daha fazla imkan sağlarlar çünkü artık başarıya açlar,bunları yapmasalar da itü çok kaliteliydi ama bunlar cidden itüye level atlattı. Kampüs olarak da bence çok güzel bir kampüse ve konuma sahip İstanbul’un en güzel semtinde öğrencilik yaşamak,iyi bir eğitim almak ve verilen burslar- sağlanan imkanlar sayesinde rahat yaşamak bence çok önemli . Umarım gönlünüzce olur .

Buna katılmıyorum genel oran ehb dahil olmak üzere (hem %100 hem de %30 ing içeren bölümler için) %50-55’tir bazıları ciddi anlamda İngilizce bilmiyor ama bu bence bir sorun değil hatta dersi türkçe almak öğrenmek adına daha avantajlı diyorlar, zaten her türlü TOEFL’a gireceksiniz eğer yurt dışı düşünüyorsanız veya burada yurt dışı bazlı bir şirkette çalışmak istiyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 17 Ağustos 2021; 23:53:23 >
  • evet tanıtım programına katılan sayısından bahsettim. Ancak gördüklerim arasında en iyi tanıtımı yaptıkları için gayet pozitif sonuçlar doğacağını düşünüyorum

• ODTÜ tutuyorken İTÜ yazmak hata olur. Her iki okul da iyi olsa da ODTÜ her anlamda İTÜ'den daha iyi. Zaten ODTÜ Bilgisayar 1000 ile İTÜ ise 2400 ile kapatmış.

• refinenin kafası allak bullak olmuştur yine.  Her gelen başka üniyi övüyor.

Gel hocam, birlikte devrim çimlerinde yuvarlanıp eymir gölünde yüzelim.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 18 Ağustos 2021; 0:54:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.