Şimdi Ara

İlk açılışta ne yapmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi anakartı ilk aldığımızda taktık filan power tuşuna basınca ne yapmalı söylermisiniz anakart alıcam inş te tam bilmeyom olayı win nası nerden yükleriz 970 gaming alıcam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartın tüm bağlantılarını yaptıktan sonra power tuşuna basıp sistemi açarsın. Bunun dışında herhangi bir şey yapmana gerek yok. Eğer OC işine gireceksen, ekstra olarak BIOS üzerinden frekansları ve voltaj ayarlarını yapman gerekir.
  • Ahmetblr kullanıcısına yanıt
    Açtıktan sonra direk normal win kurma yani ??

• Bağlantıları doğru yaptığından eminsen ve işlemciyi, ramleri doğru ve düzgün taktıysan, ekran kartını taktıysan, power tuşuna bas ve bekle. Görüntü hemen gelmez ilk etapta, sonra sistem boot eder ve bios ekranına gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalistikBomba

Bağlantıları doğru yaptığından eminsen ve işlemciyi, ramleri doğru ve düzgün taktıysan, ekran kartını taktıysan, power tuşuna bas ve bekle. Görüntü hemen gelmez ilk etapta, sonra sistem boot eder ve bios ekranına gider.

Hocam yeni sistem toplattım msi hm110 vd ana kart var hangi tuşla bios acabilirim bir cogunu denedim ama bios açılmadı acaba ana kartla ilgili birşey mi yoksa ben mi yanlış tuşa basıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 27 Mayıs 2017; 14:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Bağlantıları doğru yaptığından eminsen ve işlemciyi, ramleri doğru ve düzgün taktıysan, ekran kartını taktıysan, power tuşuna bas ve bekle. Görüntü hemen gelmez ilk etapta, sonra sistem boot eder ve bios ekranına gider.

Hocam yeni sistem toplattım msi hm110 vd ana kart var hangi tuşla bios acabilirim bir cogunu denedim ama bios açılmadı acaba ana kartla ilgili birşey mi yoksa ben mi yanlış tuşa basıyorum.

Ya F1 tuşudur ya da delete. Anakartın rehberinde yazar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

quote:

Ya F1 tuşudur ya da delete. Anakartın rehberinde yazar.

hallettim sagolun delete imis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hallettinse sorun yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.