Şimdi Ara

İLK ARABA TERCİHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ehliyeti almaya hak kazandım aralığın sonu itibariyle de ehliyeti çıkartacağım. Yılbaşından sonra ise araba almayı düşünüyoruz. Direksiyon derslerinde Fiat Punto kullandım ve alıştım bu yüzden Punto almayı düşünüyoruz ama 2.el fiyatları ortada ve ilk araba olduğu için kendime ne kadar güvensem de direksiyonumu geliştirme amacıyla kullanacağım.

Fiat Punto ve Ford Fiesta arasında kaldım, fiyat aralığımız 18000-30000tl arasında , önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

Küçük bi not: İzmir'de yaşıyorum Manisa'da okuyorum , okula arabayla gitme ihtimalim de var.

• benzinli sandero 1.2 16 v az yakar yüksek model alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon geliştirmek için olabildiğince sürüşünüze yardımcı olabilecek en donanımlı bir araç almak en iyisi olur ve buna ek olarak parçasının bulunabilir ve uygun fiyat olması gerekir. Sizin baktıklarınıza ek olarak :

Yüksek modelde sedan Linea Urban, hatch clio 3

Düşük modelde sedan vectra C kasa, passat B5 kasa, Accord; hatch megane 2, pejo 307, golf ve astra

Benim tavsiyem yüksek model almanız yönünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 16 Kasım 2015; 13:38:14 >
  • dizel olmasını istiyoruz ya sağol tavsiyen için
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    Clio 3 hangi model oluyo bulamadım da , bir de yüksek model ve düşük model diye sınıflandırdığınız araçların fiyatı hangi aralıkta acaba?
  • Fanfinofonfon kullanıcısına yanıt
    2005-2012 arası üretim ancak 2009-2010 model bulmak olası. Dizel düşük km parça ucuz vs.vs. +sı fazla bu fiyata göre ideal.

Örnek link :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-barcode-dan-2010-clio-authentique-1.5-dci-hatasiz-104000-km-241470073/detay

Yüksek model,düşük model sınıflamam tamamen sizin fiyatınıza göreydi. Arada segment ve kalite farkı mevcut ve model yılı haliyle düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 16 Kasım 2015; 15:12:35 >

eyvallah hocam, peki ikinci el araç alırken genelde boyaya çok takılıyolar. Benim dikkat etmem gereken hususlar neler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayan için ilk araba
    3 ay önce açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu araçta öğreneceğinizi düşünerek, birkaç çizik de siz ekleyebilirsin araca bence fiyatına göre boyalı bir araç tercih edebilirsiniz karar sizin. Pert yada ağır hasar kaydı olmadığı sürece size sıkıntı vermez. Motora, şanzımana vs. iyi baktırın ve işi bitirin.

Çok teşekkürler paylaştığınız bilgiler için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Rica ederim ne demek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.