Şimdi Ara

İlk Arabam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhabalar herkese , ilk aracımı alacağım için hem heyecanlı hem kararsızım bana yardımcı olursanız sevinirim. 540-580 arası bir bütçem var , eşiminde kullanması için otomatik bir araba düşünüyorum şu an 2 araç için pazarlık yaptım 1.4 polo 2010 model 1.4 fiesta 2011 model bunlardan hangisi tercih etmeliyim , bunların dısında başka önerebiliceğiniz bir araç var mıdır ?

• Hiçbirisi. 600bin tl para veripte neidüğü belirsiz 14 yaşında çürük çarık araba almak akıl kârı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arabaların ederi max 450 bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 ölmüş 15 yıllık 200bin kmde araba 600k hiç mantıklı değil 500-600bin bandı çok şişik 700 den sonra böyle değil

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-satilik-acil-1139716015/detay

Şöyle bir Rio bakılabilir. İyi bir yerde LPG taktırıp ucuza da binersiniz. Bu araçlar yılına göre çok pahalılar bence.

2022 model bir araç örneğin, pazarlıkla 800 altına alınabilir. Tüp taktırılıp ucuz ucuz binilir. 2010 model pololara o para verilmez, hele otomatikse şanzımandaki sıkıntılar üzer.

Baktığınız araçlara da 100 bin aşağı fiyat söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 21 Temmuz 2024; 14:41:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.