Şimdi Ara

İlk arabam olacak ne almalıyım..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 15-17 bin ytl arası bi araç almak istiyorum.Aile arabası olacak.Yakıt tüketimi önemli.Masraf çıkarmayacak.Km si 100 000 aşmamış.1999 2006 ya kadar yolu var Sadece işe gidip akşam döneceğim ve hafta sonu kullanacağım bi araç olacak.Belli olmaz 3-4 sene sonra satabilirim.Genç olduğumuz için evde alabilirim evlilikte var önümüzde
    Yani ikinci eli değerli bi araç olmalı.Sattığım zaman bana zarar getirmeyecek olması benim için iyi olacak.
    Aklımdaki modeller;

toyota coralla
    hundayi getz dizel/benzin(dizel olsa daha iyi olur)
    ford fiesta dizel/benzin(dizel olsa daha iyi olur)

Benim aklıma gelenler bunlar.Bakalım sizler nasıl değerlendireceksiniz?

• Arkadaşım madem ufukta evlilikte var yani aracı nakte çevirmen gerekebilir.Bence toyota iyi our.Fiatın tutan bir modelide olabilir.Biraz ucuz olacak ama lpg li bir uno mesela dizelden az yakar, parçada bakımda çok ucuzdur , satıcam dediğide piyasasının 500 ytl altında müşterisi vardır.Fazla zarar ettirmez.Ama dediğin fiyatlara toyota corollada aynı şartları sağlar.
  • corolla-focus-fiesta-clio
  • 2005 marea+lpg
  • corolla al o zamn kardes en ii secim o olur
  • toyota birinci tercihim zaten.diğerleri altenatif olarak ama daha karar vermiş değilim temiz bi tane bulsak...
  • Corolla > Fiesta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arkadaşımız focus alırsa daha sonra nasıl satacak peki?bir başkasıda marea demiş yanlış yönlendirme yapmayalım dostlar adam güvenmiş sormuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

corolla-focus-fiesta-clio
  • ilginize teşekkürler...Sanırım corolla olacak büyük ihtimalle.Dayımın oğlu rover serviste çalışıyor kesinlikle toyota dedi.Bir arkadaşıda zeytinburnunda toyota servisinde çalışıyormuş.Anlıcanız kaynak sağlam.Bakalım hayırlısı temiz bişey bulabilirsek alıcaz inş.
  • İçlerinde en dayanıklısı olduğu için ve satmaya kalktığında en erken satılabileni olduğu için Corolla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.