Şimdi Ara

İlk Arabam - Tavsiye Gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ilk arabamı almaya karar verdim. İlk arabam ve ilk tecrübem olacağı için eşe dosta sorup ya da internetten araştırıp bir tercih yapmaya çalışıyorum.

Limitim 20.000 TL. Otomati vites mi manuel mi a da dizel mi lpg mi henüz karar veremedim sanırım bulacağım arabaya göre değişecek. Tek kapılı spor arabalar hoşuma gidiyor, sanırım gençliğin vermiş olduğu heyecan . Genelde honda civic, wv polo veya opel corsa öneriyorlar. Ben kendime göre baktığımda 99-2000 model az kmli spor lpgli bmw arabalara bakıyorum ona da çok yakar dediler. Sizin de tavsiyelerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Not: İstanbul'da yaşadığım için otomatik al trafikte rahat edersin diye söylediler. Söyleyenlerin yalancısıyım

• Acemiliği atmak açısından Fiat Punto iyidir genç kardeşim. bu arada zeytinburnu'nun neresindensin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sok-fiyat-110650520/detay#

Bu bana uygun mu cidden :)

quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

Acemiliği atmak açısından Fiat Punto iyidir genç kardeşim. bu arada zeytinburnu'nun neresindensin acaba

Puntoya da bakayım şimdi. Beni hep honda ve opele yönlendirdiler diğer arabaları yok saydım birden :D nuripaşadayım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: AmeLeStar

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sok-fiyat-110650520/detay#

Bu bana uygun mu cidden :)

quote:

Acemiliği atmak açısından Fiat Punto iyidir genç kardeşim. bu arada zeytinburnu'nun neresindensin acaba

Puntoya da bakayım şimdi. Beni hep honda ve opele yönlendirdiler diğer arabaları yok saydım birden :D nuripaşadayım ben.

Alıntıları Göster
    Mesajı okuyunca Mits. Colt aklıma geldi. Bir bakın derim...

• quote:

hocam içim gitti vallahi babama meganı sattırsammı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

hocam içim gitti vallahi babama meganı sattırsammı ne

Alıntıları Göster
    megane 1 coupe yada civic 98 1.6ies modellerini al tam senin aradığın arabadır, gence mersede flan gitmeez vergisiydi flan seni üzer lpg'de kurtarmaz söyliyeyim

• quote:

On numara araçmış valla.asraf çıkartmıyacağını bilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Alıntıları Göster
    ilk 1 yıl ucuz alıp satabilecegin acemilik atabilecegin bir araba al. Sonra hayalinde ne varsa ona yonel bence

• quote:

megane 1 coupe yada civic 98 1.6ies modellerini al tam senin aradığın arabadır, gence mersede flan gitmeez vergisiydi flan seni üzer lpg'de kurtarmaz söyliyeyim

Ben ilk başlarda megane coupe bakıyordum ama satarken sorun yaşarsın dediler vazgeçtim. Civic modellerinin de hatcback olanları hoşuma gitti biraz bakayım temiz olanlara. Sanırım hatcback araç alacağım Teşekkürler tavsiye için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmeLeStar -- 12 Ocak 2013; 18:28:05 >
  • quote:

quote:

Ben ilk başlarda megane coupe bakıyordum ama satarken sorun yaşarsın dediler vazgeçtim. Civic modellerinin de hatcback olanları hoşuma gitti biraz bakayım temiz olanlara. Sanırım hatcback araç alacağım Teşekkürler tavsiye için

Alıntıları Göster
    Ayrıca otomatik vites mi manuel mi bakmalıyım sizce?

• quote:

ben olsam manuel ederdim, manuelde arabayı öğren sonradan bi yerde manuel arabayı verirlerse yokuşta kaldıramazsın vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Alıntıları Göster
    Getz,grande punto,Corsa,Colt bunlardan birini seçebilirsin bencede alabiliyorsan otomatik al derim. Manual vites eyvallah zevkli ama
    İstanbul trafiğinde manual vites kullanmak çılgınlık. Hele bide eviniz kalabalık bir semtte ise. Ben Ataşehirde oturuyorum. Palladıum'a gideyim dedim bugün.
    10 dakikalık yolu nerdeyse 30-40 dakika arasında alabildim. Yağmur yağınca trafik daha fena oluyor. Vitesi 1'e tak boş al 1'e tak boşa al sıkıldım vallahi.
    Arba almak/değiştirmek zor iştir Allah kolaylık versin.

• quote:

Daha yeniyim diyorsun hocam o yüzden şimdilik alışman için manuel tavsiye ederim ben ama ucuz otomatik bulursanda kaçırma

Bu arada Getz , Corsa ve dediğin gibi Honda Hatchback ler genç işi arabalardır onlara bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 12 Ocak 2013; 18:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Getz,grande punto,Corsa,Colt bunlardan birini seçebilirsin bencede alabiliyorsan otomatik al derim. Manual vites eyvallah zevkli ama
    İstanbul trafiğinde manual vites kullanmak çılgınlık. Hele bide eviniz kalabalık bir semtte ise. Ben Ataşehirde oturuyorum. Palladıum'a gideyim dedim bugün.
    10 dakikalık yolu nerdeyse 30-40 dakika arasında alabildim. Yağmur yağınca trafik daha fena oluyor. Vitesi 1'e tak boş al 1'e tak boşa al sıkıldım vallahi.
    Arba almak/değiştirmek zor iştir Allah kolaylık versin.

Ve eğer arkadaşın dediği gibi İstanbul trafiği gibi trafiğe maruz kalacak bir yerde oturuyorsan ben derimki otomatik al debriyaj plakası masraf açar sana ikide bir debriyaja basa basa

• quote:

58. Bulvarda yanlayacaksan al bir şahin gitsin güzel kardeşim hiç 20binlere çıkmana gerek yok
  • amele amele takıl kardeşim sen
  • quote:

quote:

58. Bulvarda yanlayacaksan al bir şahin gitsin güzel kardeşim hiç 20binlere çıkmana gerek yok
    Honda Civic öneririm ama temizi bulabilirsen Megane coupe bence çok güzel bir araç çok keyifli kullanımı var benim gönlüm manuel'den yana sebep ise ilk arabada otomatik değil manuel seni şoförlük konusunda ustalaştırır otomatikten yana değilim pek manuel zevki daha ayrı geliyor bana :)
  • quote:

quote:

civic 1.4 is bak arkadaşım hem saglam hemde spor güzel bir araç. arkadaşımda vardı piyasasıda var aracın hiç zorlanmadı satarken çat die satıldı 14 liraya aldıgı arabayı 17 liraya sattı hemde

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

civic 1.4 is bak arkadaşım hem saglam hemde spor güzel bir araç. arkadaşımda vardı piyasasıda var aracın hiç zorlanmadı satarken çat die satıldı 14 liraya aldıgı arabayı 17 liraya sattı hemde

Alıntıları Göster
    şöyle bişeyde olabilir,
    hem spor hem yeni tek kapı sunroof falanda var hemde 1.6 motor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-49000-de-sanruflu-getz-108891089/detay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.