Şimdi Ara

İlk arabamı alacağım - 40.000 TL bütçe C sınıfı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

Cruze iyidir. 124ps olanı alınmalı. Hatta 2.0D alınırsa keyif arabası olur.
    Bravo benim de çok hoşuma giden araçtır. Temizi bulunursa üzmez.

C sınıfında alternatif çok ama kıstaslar da önemli. 3 kapı A3 de olabilir.

2.0 D lt den bahsediyorsunuz sanırım.

Onlar 43 44binden başlıyor.

41binde olanları 120bin kmyi geçmiş.

Ama 40bine bulunursa düsünülebilir elbet.

Alıp satmayacaksanız bence km'nin bir önemi yok. Piyasa aracı olmayan arabalarda önemli olan tek şey kaporta durumu. Km 400 bin olsa da yürüyene gerekli bakım yapılıp motorda orjinal parçalarla rektefe yapılırsa sıfır kondisyonda olacağı düşüncesindeyim :)

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    2.0D cruze'lar 2012'den başladığı için 2 yaş küçük olsun diyemiyoruz :) Bu arada bütçem 70-80 arası olsaydı bende performans olsun derdim şüphesiz:)
  • asda360 A kullanıcısına yanıt
    Oo bunu bilmiyordum :) 2011 den itibaren 2.0D var diye biliyordum. Gerçi 2011 yazından itibaren 2012 olarak satıldığı için olabilir bu yanlış düşüncem. 7 ay daha beklerseniz 650 lira olacak vergisi :) Ağustos'Ta alırsanız zaten vergi ödenmiş olur :)
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    ağustosa vade var ben düzgün bulursam 2 hafta içinde alırım.. belirttiğim gibi performans beklentim yok babamla kafa kafaya gitsem yeter:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: asda360

ağustosa vade var ben düzgün bulursam 2 hafta içinde alırım.. belirttiğim gibi performans beklentim yok babamla kafa kafaya gitsem yeter:))

Hakkınızda hayırlısı olsun. Geçen hafta yakın arkadaşım sattı 2012 Cruze'unu. HB kasaydı. LT Plus donanım.

Orjinal 80 bindeydi. Sağ ön çamurluk boya, kaputun sağ çeyreği gereksiz boya, sol ön çamurluk da ufak düzeltme ve sprey rötuş vardı. Bunlardan dolayı da 1200 lira hasar kaydı vardı. Boya makinasında sol ön çamurluk görünmedi bile. Ocak ayında 40 verdiler. Vermedi. Alacağı arabayı bulunca 36500'e gitti.

Vermemesinin sebebi de çelik subap vs yaptırmasıydı.

• Peki cruzenun fiyatı neden düşük hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprklt

Peki cruzenun fiyatı neden düşük hocam ?

Artık Chevrolet in üretimi yok.Ondan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler, 2 cruze baktım 5 günde biri bakımsız diğeri de sıkıntılı çıktı. gittim gezdim gördüm hem boşa vaktim hem de param gitti :))) 2. el temiz araç almak zormuş epey hele ki tecrübesiz isek. Şimdi İstanbul'da var 37bin Tl 2011 100bin km cruze ls plus ama araç otomatik, sıkıntılı mıdır yakıt ve performans da çok sorun çıkartır mı ? Üstelik daha önce otomatik araç kullanmadım hem de bulunduğum şehirde aman aman trafik yok. Çok fazla masraf çıkartabilir vs. dediler birkaç forumda da okudum aynılarını...
    Bununla beraber başka araç tavsiye edecek olan varsa da açığım, kısa sürede araç almalıyım.
  • asda360 A kullanıcısına yanıt
    Otomatik vites cruze aracımın incelemesini yapmıştım, kafanızdaki sorulara yanıt olabilir, okumanızda fayda var.
    https://forum.donanimhaber.com/chevrolet-cruze-ayrintili-inceleme-bol-resimli--125733705
  • kardeşim 15 bine bir şahin alıyorsun gerisi de ses sistemi, abart egzoz, spoyler ve diğer modifikasyonlara harcıyorsun sonra her kavşağa yan yan
  • Astra h

Golf 6

Jetta

Kia ceed

İ30

Bmw 1 serisi

• Cruze öneririm ben de. ancak sportif ve gence gider olması açısından bravo olabilir. Cruze kadar güvenli midir onu bilemem. yol tutuş olarak vs cruze hepsinden iyidir. Piyasası olan hızlı sayılan bir araç bence hatta 308 ve bravodan iyidir.
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Temiz Golf 6 bulursam affetmem ama benim bütçeme hasarlılar var hep. 1 serisi için de aynı durum söz konusu ya hasarlı ya kilometre çok uçmuş... Diğer seçenekleri de ben beğenmedim.. Tavsiyeleriniz için sağolun.
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de gönlümde cruze var ama 2 araç baktım ve dedikleri harici çıktı hep çok sinirlendim açıkçası. Ayrıca bilir misiniz size sorayım. 100bin kilometre civarı 1.6 lpg'li cruze'un motor performansı kaç civarı çıkmalı. Biriyle görüştük %78 çıkmış motor dyno testinde 96 beygir güç üretiyor araç bana düşük geldi normal midir?
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam inceledim ben orayı daha önce. Hem manuelini hem otomatiğini bilen kullanıcı deneyimini detaylı merak ediyorum aslında. Şanzımanı indirsek ki ben düşük km alamayacağım olası bir durum ve masraf yüksek, hem lpg olacak araçta çekiş düşecek zaten her araçta olduğu gibi, üstüne otomatiğin hantallığı, dahası yakıt dezavantajı da olacak... Bakalım manuel yattı aklıma.
  • 1.8 honda civic hb 140 bg

Öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Şu cruze' a da piyasası yok diyorlar ama ne hikmetse herkes cruze arıyor

Nasıl piyasası yok?

Kim diyor onu?

35-40bin arasında en mantıklı arabalardan biri.

Hatta alıcısı çok.Halla halla "piyasası yok"diyenler ne hikmetse nasıl böyle sonuca varmış.

kahvedeki dayıdan duymuş

• Bu ülkede otomobil bir araç olmaktan çıkmış bir emtia olarak değerlendirilmeye çoktan başlamış. Bizim ülkemizde acaba hurdaya çıkan araç sayısı ne merak ediyorum. Ben 25bin liradan başladım ve 40bine kadar çıktım. Ülke şartları ve o paraya alınacak ürüne baktığımda içime sinmiyor. Ah şu kredi çılgınlığı mahvetti bizi. Cebinde parası olan değil olmayan harcıyor.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Keşke yorum yazmasaydınız, aklıma geldikçe daha da nefret ediyorum bu düzenden. 20 yaşında orta sınıf araçlar hurdaya ayrılması gerekirken 15-20 asgari ücrete satılıyor, alıcısı da çıkıyor. Bende 35bin lira ile başlayıp bir ara 60bin liraya kadar çıkmıştım; gözümü karartıp borçlanacaktım. Çünkü anca o fiyat bandındaki araçlar içime siniyor. Neyse ki hatamı gördüm, krediye mahkum olup kendimi kısıtlamayacağım; elimdeki para neyse o kadarlık araba alacağım. Ödeme yapmaktansa gider o parayı yer, içer, gezerim çok daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asda360

Keşke yorum yazmasaydınız, aklıma geldikçe daha da nefret ediyorum bu düzenden. 20 yaşında orta sınıf araçlar hurdaya ayrılması gerekirken 15-20 asgari ücrete satılıyor, alıcısı da çıkıyor. Bende 35bin lira ile başlayıp bir ara 60bin liraya kadar çıkmıştım; gözümü karartıp borçlanacaktım. Çünkü anca o fiyat bandındaki araçlar içime siniyor. Neyse ki hatamı gördüm, krediye mahkum olup kendimi kısıtlamayacağım; elimdeki para neyse o kadarlık araba alacağım. Ödeme yapmaktansa gider o parayı yer, içer, gezerim çok daha iyi...

Dediğinizde haklısınız fakat aldığınız arabayıda bir yatırım birikim olarak görebilirsiniz günümüz türkiyesinde araba fiyatları gerçekten çok fazla ama aşşağı düşeceğinide zannetmiyorum kredi ile 60 bine aldığınız araba bir yatırım olarakda düşünülebilir tabi zevkler ve renkler farklıdır krediye ödeyeceğiniz parayı yiyip içerekde harcayabilirsiniz fakat elinizde bişey kalmaz yediğiniz içtiğinizden aldığınız keyifle kalabilirsiniz bunlar kişiden kişiye değişebilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.