arkadaşlar ehliyeti yazın aldım.. İlerletmek için öyle çok pahalı lüks bir araba istemiyorum.. İlk arabamın vosvos olması hep hayalimdi:)) bir tane buldum 11.000 e ama ilk arabam olacak ehliyette yeni sayılır alsam sorun çıkar mı? Sürekli süremeyecem zaten başka bir ilde okuyorum bazen eve geldiğimde hafta sonları ve yazın işte.. Ne dersiniz alsam mı??
Merhabalar, vosvos çok güzel bir tutku. Ve ilk araba, eğer insanın hayalindeki arabaysa ve bu araba vosvos ise, eğer hayaller gerçek olursa birdaha başka bir arabaya araba demezsiniz.
Fakat sizi vosvostan soğutmayacak bir vosvos almanız gerek. İlk vosvosunuz olacağı için yaşanabilecek muhtemel sorunlardan dolayı vosvostan soğuyabilirsiniz. Bu yüzden vosvos seçimi yaparken acele etmeyip, önce vosvoslar hakkında bilgi sahibi olmanız çok faydalı olur. Ve vosvos alırken kesinlikle işinin ehli bir Vosvos ustasına gösterip, vosvostan çok iyi anlayan insanların fikirlerini almanız ileride sıkıntı çekmemenizi sağlar.
11.000TL sorunsuz bir vosvos almak için gayet uygun bir bütçe fakat her 11.000 isteyen vosvos sahibinin vosvosuna o kadar para verilmez. Hakeden var, haketmeyen var. Şuanki piyasa bayağı bir karışık. O yüzden üstüne basa basa söylüyorum vosvoslar hakkında bilgi sahibi olmadan vosvos almayın lütfen. Önce istediğiniz modele karar verin ve model özelliklerini araştırın. Fabrika verilerine, o yılda üretilen modellerin özelliklerine bakın. Ellenmemiş, orjinal bir vosvos elbet bulursunuz. Elinizdeki bütün parayı da vosvos almak için kullanmayın. Kenarda vosvosu aldıktan sonra, keyfi aksesuarlar ve oluşabilecek arızalarda harcamak üzere paranız her zaman olsun.
Eğer siz vosvosu üzmez, dilinden anlar ona iyi bakarsanız, o da sizi üzmez. Uzun yıllar çok iyi bir dostunuz olur.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Güzel bir heves, benim de ilk arabam vosvostu, 7 yıl kullandım. Bu araçtaki keyfi sonraki kullandığım araçlarda almadım. Manevi yöndendir diye düşünüyorum. Yalnız motor konusunda çok takmayın en kötü ihtimal baştan yaptırırsınız. Yalnız bu arabalarda asıl önemli olan çürüme konusu, motorsuz bir çürüksüz vosvosu motoru sıfır ama çürüğü bol olana tercih ederim.
Umarım hayalinizi gerçekleştirirsiniz.
Ben de seneye ehliyet aldığımda ilk arabam vosvos olacak inşallah