Şimdi Ara

İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
8.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almadan önce şu foruma bir konu açsaydın en azından seni soğuturduk bu arabadan.

her zaman diyoruz eski bmw,mercedes,volvo gibi araçlar yüksek km'de alınmaz
  • İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850
  • arabayı sat diyen arkadaşlar arabayı alacak olanı hiç düşünmüyor. siz bu zihniyetle devam ederseniz daha çok başınız yanar. herkes birbirini mikme derdinde.
  • Arabayı toplayınca Çukura da bekleriz :) <...>
  • Bu arada "son sahibi" klubüne de üye olunuz:) Geçmiş olsun tekrardan. Düzelir umarım sorunlar...
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    Servisi yazabilir misiniz hocam? PM gönderdim.
  • kardeşim aynı hatayı ben de yaptım senle Alfa 156 aldım 14 bine alıp 12 bin harcadım öğrenci halimle.

milletin dediklerini boşver. kimse arabasını senin gibi detaylı şekilde inceletmiyor. Ki araba dediğin kadın giidir. çok dinlersen derdi bitmez.

aks durumu kritik. egzantirik keçeleri kritik. onun haricinde ben olsam elletmezdim. yağına suyuna dikkat et dilini öğrenenene kadar bin.

bu arabalar öyle yeni elektronik arabalara pek benzemez. tek dertleri yolda kalmamaktır.

yanlış yapmışsın ama bpyun bükmek yok. keyfini çıkar.
  • O otomobilin km’sini kim bilir kaç defa düşürmüşlerdir.

22 yaşında ve 230.000 km’de ve bu kadar çok sorun.
    Km’si hiç inandırıcı gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk araç hevesiyle yanılıp almış ama birde yorum yazanlara kızması akıl alır gibi değil (bu aracı satan adama bu kadar kızdı mı acaba)
    parayı verdikten sonra her araç toplanır ,sanayi de şahin doğanların önünü arkaya ,arkayı önce kaynaklayıp topladıkları dahi oluyor (tabi buna araba dersen)

teknolojik ürünlerde % hesabı yapılır ,belli bir oranı geçiyorsa direk hurdaya ayrılır ama maşallah bizde boya ,süsle sat işi son sürat devam ediyor
  • Hocam ne yaptınız arabayı?
  • 14bin e alınan 2.0 motorlu arabanın yıllık 500 küsür liralık vergisini nasıl ödeyeceksin onu merak ettim insanın içi parçalanır .Ben de öğrenciyim de ondan diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 21 Mayıs 2018; 1:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

14bin e alınan 2.0 motorlu arabanın yıllık 500 küsür liralık vergisini nasıl ödeyeceksin onu merak ettim insanın içi parçalanır .Ben de öğrenciyim de ondan diyorum
    O model yılında 2.0 arabanın vergisi 383 TL hocam. Gene pahalı gerçi ama 'löküs' sonuçta.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Ayda 32 lira vergi çok geliyorsa bir zahmet arabaya binmesin ama, değil mi? Hele bir de volvo'ya.

Şu an sıfır araç alıp ödeyebileceğiniz en az vergi 743 lira. Yarı fiyatına 2 litrelik arabaya biniyorsunuz buna şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 21 Mayıs 2018; 16:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Ayda 32 lira vergi çok geliyorsa bir zahmet arabaya binmesin ama, değil mi? Hele bir de volvo'ya.

Şu an sıfır araç alıp ödeyebileceğiniz en az vergi 743 lira. Yarı fiyatına 2 litrelik arabaya biniyorsunuz buna şükür
    Klima açınca çekişten düşmüyor, bayılmıyor etmiyor. Aslında bi 2.0T falan olsa ah..

• Merhabalar şanzıman içerden müdahale ile yapıldı ancak şu anda benim yüzümden bir sorun oldu arabanın altını mantara vurdum beton mantarlara arabanın bir yerinden yağ akıyor diğer yeri ise sürekli ıslak pazartesi ustama uğrayacağım umarım çözülür bu arada durum sizce ne fotoğraf ekliyorum

İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850

• Hocam size bir Edd China lazım.

• beybiger B kullanıcısına yanıt
    Benmi yanlis goruyorum o fiyat 3 bin mi 30 bin mi diye 2 kere baktim 😥

• quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Merhabalar şanzıman içerden müdahale ile yapıldı ancak şu anda benim yüzümden bir sorun oldu arabanın altını mantara vurdum beton mantarlara arabanın bir yerinden yağ akıyor diğer yeri ise sürekli ıslak pazartesi ustama uğrayacağım umarım çözülür bu arada durum sizce ne fotoğraf ekliyorum

Sayın arkadaşım sat o aracı. Usta diyecek şunu da yaptık mı tamam, başka bişey çıkacak. Ne kadar yaşlı araba o kadar dert. Bir de belli ki bu araç temiz de değil. Hani şahin falan olsa neyse. Beleş onların parçası ve çok daha basit bir yapısı var.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ustam sağolsun ufak tefek şeylere para almıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.