< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 24 Nisan 2018; 9:38:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 24 Nisan 2018; 9:38:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kere, bu aracı yaptırdıktan sonra satıp "zarar etmeme" gibi bir İHTİMALİNİZ yok. Bunlar eski araçlar. İmkanı yok kurtarmaz fiyatı. Klasik araçlarda bile kurtarmıyor. Bir kaç yol var:
1- Zararına bakmadan satıp kurtulmak. Maddi kayıp yaşatır lakin derin nefes aldırır. Hem zaman hem maddiyat açısından kurtarırsınız. 2- Yedek parça olarak satacaksınız. Pek bulunan bir model değil, o yüzden çok ucuza gitmez parçalar. Fakat bu da zaman ister, maddi kaybınız az olur. 3- Benzer bir aracın pert halini satın alıp yedek parça olarak kullanacaksınız. Aracı toplayacaksınız. Lakin, sanmayın ki dertleriniz bu listeyle bitecek. Araca bunu yapıp getirip satan adamın arabasından daha kim bilir neler çıkacak, bir de onu düşünün ? Son sözüm, bakın. 82 bmw 315'i olan arkadaşım var. Adam motora bile doğru dürüst girmeden neler neler çekti arabadan. Hala daha toparlayamadı, aylardır muayeneye sokacak. Ben de babama 97 euro civic aldım. Motoru bitikti, onu yaptırdım klimasını falan hallettirdim. Çok ufak şey yaşasam bile, inanın şu an arabaya tornavida vurasım gelmiyor, yoruldum. Bezeceksiniz arızalardan. Birinci ve ikinci maddelerden birini uygulayın gitsin. |
2004 model S80 kullaniyorum, eski volvolardan anlayan bir servis tavsiye edebilirim. o kadar mahir ve becerikliler ki, Audi'yi bile gönül rahatligiyla teslim ediyorum.
|
8-9 veren olursa anında teslim et
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|