Şimdi Ara

İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850 Rami de ki açık oto pazarından araç almak gibi bir salaklık yaptım . Aracı geri vitese aldığımda araç kendini vurdurma dediğimiz geriye atma yapıyor ayrıca ekteki fotoğrafta tüm sorunlar yazılı . Bu öğrenci kardeşiniz yeni çalışmaya başladı kredi borcuyla aldım aracı . Araç 230.000 km de Volvo 850 glt 1996 model . Sizden ricam bu aracı en ucuz sorunsuz hale nasıl getirebiliriz , fotoğraftaki hasarlardan hangisi acildir . Gittiğiö ustalar 4 - 5 binden kapı açıyor acil yardıma ihtiyacım var .

GÜNCELLEME: Bostancı oto sanayii Volcity’den Mustafa usta aracı gördü . Aracın arka takımlarında komple hiç bir sorunu olmadığını , motorun yürürünün gayet güzel olduğunu söyledi . Ön kısımdaki sorunları ufak tefek tamirat ile hallettiğini söyledi fakat şanzumanda sıkıntı var . Şimdi gidiyorum şanzuman için pazarlık yapmaya dostlar inşallah çok ucuza kapatacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 24 Nisan 2018; 9:38:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kere, bu aracı yaptırdıktan sonra satıp "zarar etmeme" gibi bir İHTİMALİNİZ yok. Bunlar eski araçlar. İmkanı yok kurtarmaz fiyatı. Klasik araçlarda bile kurtarmıyor. Bir kaç yol var:

1- Zararına bakmadan satıp kurtulmak. Maddi kayıp yaşatır lakin derin nefes aldırır. Hem zaman hem maddiyat açısından kurtarırsınız.

2- Yedek parça olarak satacaksınız. Pek bulunan bir model değil, o yüzden çok ucuza gitmez parçalar. Fakat bu da zaman ister, maddi kaybınız az olur.

3- Benzer bir aracın pert halini satın alıp yedek parça olarak kullanacaksınız. Aracı toplayacaksınız.

Lakin, sanmayın ki dertleriniz bu listeyle bitecek. Araca bunu yapıp getirip satan adamın arabasından daha kim bilir neler çıkacak, bir de onu düşünün ?

Son sözüm, bakın. 82 bmw 315'i olan arkadaşım var. Adam motora bile doğru dürüst girmeden neler neler çekti arabadan. Hala daha toparlayamadı, aylardır muayeneye sokacak. Ben de babama 97 euro civic aldım. Motoru bitikti, onu yaptırdım klimasını falan hallettirdim. Çok ufak şey yaşasam bile, inanın şu an arabaya tornavida vurasım gelmiyor, yoruldum. Bezeceksiniz arızalardan. Birinci ve ikinci maddelerden birini uygulayın gitsin.
  • liste görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencisin yeni çalışmaya başladın ve eski bir Volvo aldın?

İngiltere mi burası dostum.Hangi kafayla yaptın bunları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model S80 kullaniyorum, eski volvolardan anlayan bir servis tavsiye edebilirim. o kadar mahir ve becerikliler ki, Audi'yi bile gönül rahatligiyla teslim ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

liste görünmüyor
    şu an yüklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

2004 model S80 kullaniyorum, eski volvolardan anlayan bir servis tavsiye edebilirim. o kadar mahir ve becerikliler ki, Audi'yi bile gönül rahatligiyla teslim ediyorum.
    Listeyi yükledim tecrübenize dayanarak ücret ne tutar tahmin edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

şu an yüklendi

Alıntıları Göster
    bu arabayı 10bine falan aldın herhalde yoksa aksini düşünemiyorum 32bin çok uçuk bi fiyat fakat 10bine yakın masraf var ve hepsi yapılmalı

paran yoksa git sat 3e 5e zararın neresinden dönsen kardır

yada hurdacıya sat geçmiş olsun

• quote:

bu arabayı 10bine falan aldın herhalde yoksa aksini düşünemiyorum 32bin çok uçuk bi fiyat fakat 10bine yakın masraf var ve hepsi yapılmalı

paran yoksa git sat 3e 5e zararın neresinden dönsen kardır

yada hurdacıya sat geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    14.450 ye aldım yaptırıp satmayı planlıyorum 4.000 kadar bir bütçem kaldı
  • quote:

14.450 ye aldım yaptırıp satmayı planlıyorum 4.000 kadar bir bütçem kaldı

Alıntıları Göster
    bu halde sat kardeşim toplayamazsın eski araba bu parçası yok ustası yok 2.eli hiç yok

binicem diyosan şanzımanı toplattır egzantirik keçelerine bak biraz bin. ön takım komple yenilenmesi lazım ne diyim nerden tutsan elde kalıyor..

nasıl aldın diyicem almışsın 1kere..

• bu arabayı nasıl aldın sen yahu? alkollü müydün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

bu arabayı nasıl aldın sen yahu? alkollü müydün?
    İlk kez araba aldım sürüşünde motorunda bir problem yoktu aldım daha sonra geriye giderken sıkıntı yaşadığımı fark edince öğrendim bunları
  • quote:

bu halde sat kardeşim toplayamazsın eski araba bu parçası yok ustası yok 2.eli hiç yok

binicem diyosan şanzımanı toplattır egzantirik keçelerine bak biraz bin. ön takım komple yenilenmesi lazım ne diyim nerden tutsan elde kalıyor..

nasıl aldın diyicem almışsın 1kere..

Alıntıları Göster
    bu halde alıcısı çıkacağını sanmıyorum
  • Ekspertiz parasından mı kaçtın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Ekspertiz parasından mı kaçtın?
    hayır hiç aklıma gelmedi
  • Gecmis olsun ibretlik konu olmus .

• Aldırma kartal aldırma.
  • Geçmis olsun

• Beyler 4 e 5 e çözer miyiz soru bu
  • quote:

Beyler 4 e 5 e çözer miyiz soru bu

4-5 e eski volvoya birşey yapılmaz.Şahin değil bu 4 bine toplayasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön takım gitmiş hocam bunu sürerken nasıl anlamadın diycem fakat ilk arabaymıs olur boyle seyler, kazık yiye yiye öğrenirsin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.