Şimdi Ara

İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3280 okudum bende bir an. Hocam sen arabayı parça parça satılığa çıkar. Verdiğin para kadar en az kazanırsın. Veya yukarıda bir üyemiz servis tavsiyesi vermiş. Orası ile bir görüş. Eğer o servis ben yaparım, sorunsuz olur derse, İkinci kez kredi çekmen gerekebilir.
  • Hiç uğraşma dostum bu şekilde sende sat kurtul..
  • Bence bu halde satın bunu toplaman araç fiyatını geçer hem moralin bozulur hem parasız kalırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne cesaret ya rabbim, yiğidim beni ara seni tanımak istiyorum

• satan adam güzel dolandirmiş. Sende duzgun baktirmamissin dava mava o usleri gececen.

zararina sat nuda sana ders olur.

• Arabayı sana satan adam temsili :
    😁😂🤪🤑🧠🐍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kere, bu aracı yaptırdıktan sonra satıp "zarar etmeme" gibi bir İHTİMALİNİZ yok. Bunlar eski araçlar. İmkanı yok kurtarmaz fiyatı. Klasik araçlarda bile kurtarmıyor. Bir kaç yol var:

1- Zararına bakmadan satıp kurtulmak. Maddi kayıp yaşatır lakin derin nefes aldırır. Hem zaman hem maddiyat açısından kurtarırsınız.

2- Yedek parça olarak satacaksınız. Pek bulunan bir model değil, o yüzden çok ucuza gitmez parçalar. Fakat bu da zaman ister, maddi kaybınız az olur.

3- Benzer bir aracın pert halini satın alıp yedek parça olarak kullanacaksınız. Aracı toplayacaksınız.

Lakin, sanmayın ki dertleriniz bu listeyle bitecek. Araca bunu yapıp getirip satan adamın arabasından daha kim bilir neler çıkacak, bir de onu düşünün ?

Son sözüm, bakın. 82 bmw 315'i olan arkadaşım var. Adam motora bile doğru dürüst girmeden neler neler çekti arabadan. Hala daha toparlayamadı, aylardır muayeneye sokacak. Ben de babama 97 euro civic aldım. Motoru bitikti, onu yaptırdım klimasını falan hallettirdim. Çok ufak şey yaşasam bile, inanın şu an arabaya tornavida vurasım gelmiyor, yoruldum. Bezeceksiniz arızalardan. Birinci ve ikinci maddelerden birini uygulayın gitsin.

• konu sahibi arkadaşı yadırgamıyorum.Neden bilmem küçüklüğümden beri volvo 740 a ilgi duymuşumdur.Son model full arabalar güvenlik dışında hiç ilgimi çekmemişdir.Arada bir baktığım arabalardandır bu,volvonun eski araçları ve lada niva.Sen belli ki bu arabayı hemen kullanmak için almışsın ve yanlış bir seçim yapmışsın gibime geliyor.Muhtemelen şuan bile satman zor gelicek sana,çünkü eski de olsa arabaya baktırmadan alan insan nerdeyse hiç kalmadı.Keşke temiz birşey denk gelseydi sana da kafan gönlün rahat binseydin.Kolay gelsin diyorum,uyku uyutmaz bu tarz durumlar.
  • 32 bin mi yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hak etmişşin bunu, 50 kagit verip yanina bir usta bulamadın mi ? hurdaya ver, yaptirsan da alıcısı çıkmaz ve dikiş tutmaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 23 Nisan 2018; 18:19:14 >
  • Su depo kapağı 117 TL'den sonrasını okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacağına tofaş aldaydın. En azından bi imajın olurdu😃

• Yan sanayi parçalarla yazılı sorunlar 3-4 bini bulur ancak şanzıman açıldımı kafadan bi bu kadar daha lazım. Sağlam usta bulmakta mesele. Çok para lazım çok vakit lazım bu işe. Valla şu sizdeki cesaretin yarısı bende olsa yeter bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 23 Nisan 2018; 22:9:12 >
  • Bu arabayı, bu halde almışsınız bu size pahalı bir tecrübe olmuş bencede zararın neresinden dönerseniz kardır diyip 3 e 5 e bakmadan satın.
    Ama yok ben birazda sanayi ustalarını tecrübe edeyim diyorsanız, son günlerin deyimiyle HODRİ MEYDAN diyip birde sanayi ustalarını test edin, eminim hayatınızın geri kalanı için çok önemli deneyimleriz olacak
  • Herkes hayatında bazen böyle şeyler yapar

O yüzden önce olan olmuş deyip önüne bak

Ya arabayı güzelce yaptır kullan

Ya da hiç bulaşma zararına sat

Daha kötüsü de olabilirdi km düşürülmüş,çalıntı vb.

• Geçmiş olsun...Keşke aracı almadan buraya gelip soraydın...
  • öncelikle fiyatları nereden aldınız bilmiyorum fakat internette merak edip birazcık araştırdım. Listede 1400 küsür yazan su radyatörüne 893 tlye ve salıncaklara 900 tl yerine 250 küsüre buldum. Sanırım usta size ayak üstü giydirmeyi planlıyor dediğim fiyatlar internetteki parçacı sitelerinden buldum sıfır yazıyord tabiki neyin ne olduğunu bilmiyorum ama parçaları siz alıp taktırsanız bile ciddi masrafı azaltırsınız çünkü usta sağlam geçirmiş fiyatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam sen bu arabayı hiç ellemeden sat. 3-5 zarar edersin ama bu aracın sende durduğu her gün ayrı zarar.Bu listedeki yazanlardan hariçte sorunları vardır bu arabanın kesin...birini yaptırsan diğeri karşına çıkar sat kurtul.

• Yetkili servise çektin herhalde arabayı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Arabayi kopruden asagi atar ozaman.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.