Şimdi Ara

İlk aracımı aldım bir çok sorun var yardım Volvo 850 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle geçmiş olsun, bir hata yapmışsınız ve en az zararla bu hatadan kurtulmaya çalışacaksınız.

Benim size tavsiyen bu arabaya 1 TL dahi harcamayın ve bu haliyle kaça satarsanız kurtulmaya çalışın. Bir kere para harcamaya başlarsanız arkası kesilmez. O listede görünen tüm maddeleri yaptırsanız bile daha yaptırırken, söktükçe yeni sorunlar ve masraflar karşınıza çıkar. Yüklediğiniz listede görünenler daha ilk bakışta tespit edilen arızalar. Araç yapıldıkça vede yapıldıktan sonra önünüze daha fazla arıza ve sorun çıkacak. Böyle araçlarda ustalar görseler bile tüm eksikleri yazmayadabilirler, burada amaç müşteriyi korkutup kaçırmamaktır. 22 yıllık 14.000 TL'ye alınmış Volvo (yenisinin yirmide bir fiyatı) bir araba en azından son 10 yılda hep eksiklerle çalışmış ve orası burası uydurma onarımlarla yürümüş bir araçtır.

Aracı 5.000 TL'ye bile verseniz yaptırmaktan az zarar edersiniz. Bu aracın birçok parçasını bulamazsınız ve siparişle getirtmeniz gerekir, zaten yedek parça fiyatları çok yüksek. Çıkma parça arasanız işinize yine yaramaz çünkü aracın üretimi duralı çok zaman oldu ve işe yarar çıkma parça bulmak kaporta aksamı hariç neredeyse imkansız. Zaten çıkmacılar da araç piyasada fazla bulunmadığından ve alternatif parçası pek olmadığından sizden yeni parça parası isteyecek yada istediğiniz parçayı tek başına size yanında başka parçalar almadan satmak istemeyecektir.

4.000 yada 5.000 TL bütçe ile bu arabanın ancak otomatik şanzımanını tamir ettirirsiniz.

Kısacası bu araba elinizde tamamen yürümez hale gelmeden, orasını burasını kurcalamadan ve size daha fazla masraf açmadan kaç para verirlerse satın gitsin. Bir hata yapmışsınız ve böyle bir aracı almışsınız, zararın neresinden dönerseniz kardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Arabayi kopruden asagi atar ozaman.
    Ama hayata,olaylara ve insanlara bakışı değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam naptın sen yav. Bu arabaya parça aramak bulmak çok zor ve külfetli bir iştir. Bencede arabayı en az zararla satmaya çalışın. Millet boşuna tenekede olsa şahine doğan a Broadway a binmiyor. En azından yürurtme maliyeti az o arabaların

• aye aye kullanıcısına yanıt
    Valla ben bile konudaki yorumları okurken içim karardı yok abi volvo mercedes bmw uzak kalsın. Boş zaman ayarlaması sıkıntı, araştırması ve parça tedarik etmesi sıkıntı , sanayide yaktığın yakıt ve emek... en kötüsü parça fiyatları ölme eşeğim ölme.

Kötü boklu symbole binerim kafam rahat olur, sürüş keyfi ve güvenlik sıfır olsun ama kafam rahat olsun. İş stresi, geçim sıkıntısı ve hayat koşusturmacası derken birde arabayla uğraşamam
  • Tutulan araç alın diye boşa demiyoruz

• Bu arabayı satmazsan emin ol türkiyedeki en iyi volvo ustası sen olacaksın. Durumuna üzüldüm. Geçmiş olsun.

• Bir kişide mantıklı yorum yazmamış.

Benzin döküp, yak. Sende kurtul, insanlıkta kurtulsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakma kredi ile araba alanlara acımıyorum ,sanki biz bilmiyor muyuz kredi ile geçinmeyi ?
    ev alsan tamam ama araba almanın ne mantığı var ?

ayrıca kontrol ettirilmeden araba mı alınır ?
  • Bu araç vizedende geçememiştir.

• Hocam geçmiş olsun öncelikle.Bir an boşluğa düşüp bütçen yettiği kadarına beğendiğin bir araç almıssın.İlk önce her ustaya gitme hepsi yolmak için uğraşırlar.Herkes güzel güzel yazmış ama gönül isterki 0 araba alsın herkes lakin bütçe neye yeterse o alınabiliyor.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Temiz binilmiş eski volvolarda bu kadar sıkıntı olmuyor. Parça tedariği de 95 ve sonrasında üretilen s40 ve sonrası bütün modeller için hiç problem değil, Türkiye'de parçaların %95'i hazır stoklarda mevcut.

Ama gel gelelim bu araba hakikaten "binilmiş" bir araba. Tekerler dönsün de gerisi mühim değil zihniyetiyle taciz edilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Hocam geçmiş olsun öncelikle.Bir an boşluğa düşüp bütçen yettiği kadarına beğendiğin bir araç almıssın.İlk önce her ustaya gitme hepsi yolmak için uğraşırlar.Herkes güzel güzel yazmış ama gönül isterki 0 araba alsın herkes lakin bütçe neye yeterse o alınabiliyor.
    Allah razı olsun şimdi Bostancı oto sanayiiden Volcity Mustafa Ustaya gidiyorum . Mustafa usta arabanın arka kısmının tamamen sağlam olduğunu söyledi . Ön kısmında yazılı olan hataların tamamını tamir ile çözdüğünü söyledi. Paraya ihtiyacı olmayan bir adam halimizi gördü yardımcı oldu . Yalnız şanzıman’a müdahale şart dedi . Gidiyorum onun pazarlığını yapmaya en fazla 3-4 bine araba jilet gibi olacak . Destek olan nadir kişilerdensiniz teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: okartal1

Allah razı olsun şimdi Bostancı oto sanayiiden Volcity Mustafa Ustaya gidiyorum . Mustafa usta arabanın arka kısmının tamamen sağlam olduğunu söyledi . Ön kısmında yazılı olan hataların tamamını tamir ile çözdüğünü söyledi. Paraya ihtiyacı olmayan bir adam halimizi gördü yardımcı oldu . Yalnız şanzıman’a müdahale şart dedi . Gidiyorum onun pazarlığını yapmaya en fazla 3-4 bine araba jilet gibi olacak . Destek olan nadir kişilerdensiniz teşekkür ediyorum

Alıntıları Göster
    Siz bizim yazdığımızı köstek olarak yorumluyorsanız keşke hiç yazmasaydık, pişman oldum valla
    Son kez dost acı söyler mantığıyla yazayım siz artık köstekmi dersiniz beni çekemiyorlarmı dersiniz takdir sizin, varsın biz kötü olalım ama durum şöyle,

Bakın siz araba pazarına gidip, şanzımanı net olarak bozuk bir aracı hiç kimseye göstermeden alacak kadar tecrübesiz birisisiniz ve kim ne derse inanacak bir profil çiziyorsunuz bu mantıkla siz gidip 3-4 bin ver bu arayı tamir ederiz diyen herkese inanacak gibisiniz belki tamirde ederler ama sonrasında çıkacak şeyler için atacak kurşununuz var mı? Yok.
    Neyse,
    Siz yine bildiğinizi yapın ve inşallah 3-4 bin tl ye aracınızı tamir ettirip güle güle binersiniz.
    Hakkınızda hayırlısı olsun

• Muhtemelen ilk aracın olacağından bayağı heyecan yaptın ve çoğu şeyi gözün görmedi. Sağlık olsun, umarım her şey istediğin gibi ilerler bundan sonraki süreçte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Siz bizim yazdığımızı köstek olarak yorumluyorsanız keşke hiç yazmasaydık, pişman oldum valla
    Son kez dost acı söyler mantığıyla yazayım siz artık köstekmi dersiniz beni çekemiyorlarmı dersiniz takdir sizin, varsın biz kötü olalım ama durum şöyle,

Bakın siz araba pazarına gidip, şanzımanı net olarak bozuk bir aracı hiç kimseye göstermeden alacak kadar tecrübesiz birisisiniz ve kim ne derse inanacak bir profil çiziyorsunuz bu mantıkla siz gidip 3-4 bin ver bu arayı tamir ederiz diyen herkese inanacak gibisiniz belki tamirde ederler ama sonrasında çıkacak şeyler için atacak kurşununuz var mı? Yok.
    Neyse,
    Siz yine bildiğinizi yapın ve inşallah 3-4 bin tl ye aracınızı tamir ettirip güle güle binersiniz.
    Hakkınızda hayırlısı olsun

Alıntıları Göster
    Hocam siz yanlış anladınız benim lafım goygoy yapanlara . Tabikii her birinize teşekkür ediyorum . Mustafa Usta’ya porsche son model arabalar gidiyordu . Tavsiye eden kişi de patronum o yüzden bir problem olacağını sanmıyorum . Bir sanayii de daha yine aynısını söylemişlerdi birde bu var . Diğer bir konu ise gittiğim yer volvo özel servisi bir problem yaşayacağımı sanmıyorum sıradan bir sanayiiye gitmedim . İlginiz için çok teşekkür ediyorum

• su depo kapağı 117 tl.
  • Bilen bilmeyen volvoyla alakasi olan olmayan yazmis eger iyi bir ustan varsa 7 - 8 bin tl harcayacak paran varsa ve bu parcalari daha ucuza temin edebilirsen bu araba sana hizmet eder zaten 14 bine almissin araci bu haliyle satmaya kalksan zaten zarar edeceksin en azindan arabalara ilgiliysen biraz elin yatkinsa ufak tefek seyleri halleder binersin

ah ulkemin durumu yazik herkes usanmis artik araclarla ugrasmaktan ustalardan ... tabi calisma saatleri az para kazanmak zor olunca hepimizi her turlu masraf korkutur olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 24 Nisan 2018; 11:36:13 >
  • Son olarak bu parca fiyatlarini kimden aldiysan ordan kosarak uzaklas s70 ile 850 nin bir cok parcasi uyumlu renault laguna safrane radyatorleri ve bircok parcasi tam uyumludur

• hayırlı olsun kardeşim. boş beleş lafları boşver. Gittiği yere kadar gider. sonuçta kafana göre ve hoşuna gitmişki almışsın. Sen alım satımcı değilsin. İyi bir usta den gelir inşallah. O araç seni memenun edecektir. İnan İroni falan yapmıyorum.
  • sıvı conta 230 lira yazıyor di mi?

lan sırf bu fiyata sıvı conta satsam her ihtiyacı olan 5yılda koçlardan zengin olurum

o liste cacık

adam 32.000 yazmış

yarı fiyatına aracı sat alıcak mı bakalım

geçiniz fiyat listesi sıkıntılı

ustanı bulmuş gibisin kaybetme kardeşim

iyi usta can kurtarır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.